![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Veda!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Uff sıkıldım bu muhabbetlerden şurda bile siyaset atışması yapılıyo site bile devir alınmak istenmiş falan filan.Yüksel abi artık söyle ya şaka olduğunu içime daral geldi.Ben senin yönetiminde olmayan hiç bi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Uff sıkıldım bu muhabbetlerden şurda bile siyaset atışması yapılıyo site bile devir alınmak istenmiş falan filan.Yüksel abi artık söyle ya şaka olduğunu içime daral geldi.Ben senin yönetiminde olmayan hiç bi sitede yada yöneticinin yanında olmam,tarafsız olan bu forum bizi fazlasıyla mutlu ediyo.Artık Nisan 1 de abi ya :(
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Abicim gerçek oldugunu düşünmüyorum bile. Forumla artık bagdaştık aile olduk ee bi ailede kolay kolay yıkılmaz nede olsa seni şakacı seni :) |
| | |
| | #23 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
Eskiden beri şaka yapmasını beceremem , Bugunde Nisan 1 bir şaka yapalım dedik galiba elimize yüzümüze bulaştırdık :)) Herkezden özür diliyorum,Dimdik ayaktayız
__________________ | ||
| | |
| | #24 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 348 Rep: 33877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Çok fenasın abi ama bravo kandırdın ya bizi helal olsun.Süpermeydansız düşünemem zaten hayatı.Çok çok sevindim abi.Birdaha boyle şakalar yapma ama ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #26 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #27 | |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Veda! Gayet de güzel olmuş Yüksel bey. Biraz heyecan yaşattın bize. Hem siz merak etmeyin eğer yardıma ihtiyacınız olursa her zaman destekçiniz oluruz. Bu şaka değil :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |