![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Veda!" başlıklı konu görüntüleniyor, "SAYIN ADMİN; ben de talibim bu siteye hemde ısrarla!!!!! Hatta baya bi projelerim bile var mesela; "ATATÜRK ÇÜ FORUM" gibi ne güzel tertemiz olur site...buyrun ...fiyat alalım...:))))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! SAYIN ADMİN; ben de talibim bu siteye hemde ısrarla!!!!! Hatta baya bi projelerim bile var mesela; "ATATÜRK ÇÜ FORUM" gibi ne güzel tertemiz olur site...buyrun ...fiyat alalım...:)))) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Hiç sulanmayın arkadaşlar SÜPERMEYDANA satılsa bende durmam zaten.Süpermeydanı süper yapan Yüksel abidir.Yüksel abi olmazsa zaten süpermeydanda olmaz.İşşallah kapatmazsın abi çok iyi düşün. ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Sen olmadan buranın tadı mı olur. zaten alırsam kadroyuda anlaşma dahilinde tıtacağım:)) |
| | |
| | #14 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Bu kadro satın alınmadı ki başkasına devredilsin, supermeydan forumda yoneticilik yapan herkez bu işi gönüllü, severek yapmışlar ve hala yapıyorlar, Benim yonetici arkadaşlarımı pazarlık konusu yapacağımı nereden çıkarıyorsunuz. Bence gönüllerini hoş tutarak ,sevgiyle yaklaşmanız daha doğru olur
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #15 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
Dogangüneşi kastediyorsanız onun gönlü hoş bence siz gönlünüzü hoş tutun... | |
| | |
| | #16 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Veda! canım abim satın alayım derken alıp sana hediye edecektim benim satın alma gayem başka.. ellere vermemek için... ![]() ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #17 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ÇORUM /Mecitözülüyüm ANKARADA oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 39 Rep: 3896 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Sevgili Yüksel Kardeşim.Bu, bir NİSAN şakasıda olsa:Ailene,işine,çevrene ve en tabi hakkın olan kendine ayırabileceğin zamanın çoğunluğunu bu değerli sitemizin faaaliyetlerini yürütmek için kullandığını dile getirmişsin.Bu özverili çalışmanı biz üyeler zaten biliyor ve taktir ediyoruz.Şaka olmasına rağmen.Şahsına ait vereceğin her türlü kararlara saygımız sonsuzdur.Yinede içim tuhaf oldu.birden bir hüzün kapladı desem yalan olmaz.Sevgili kardeşim; böyle şakaları.sevenlerin kaldıramıyabilir.Onun için hemen vakit kaybetmeden "NİSAN BİR !" Diye bir.mesaj gönder herkes rahatlasın.Saygılar sunarım.
__________________ Hamdi ÖZDEMİR Emekli Astsubay. |
| | |
| | #20 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Veda! Alıntı:
komik olanda bu ha.ha.ha.ha. özür dileyerek söylüyorum madem şuan temiz değil bu pislikte işiniz ne | |
| | |
| | |