![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Supermeydan Google isbirligi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Supermeydan.net Google sunucularında Gmail kalitesi ile 2 GB lık alan isminiz@supermeydan.net uzantılı mail adresi vermeye baslamıstır.Mail cogumuzun kullandıgı gmail ile aynı ozelliklere sahiptir.Google bu hizmeti size sunmamızda bizlere (supermeydan.net) yardımcı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan Google isbirligi Supermeydan.net Google sunucularında Gmail kalitesi ile 2 GB lık alan isminiz@supermeydan.net uzantılı mail adresi vermeye baslamıstır.Mail cogumuzun kullandıgı gmail ile aynı ozelliklere sahiptir.Google bu hizmeti size sunmamızda bizlere (supermeydan.net) yardımcı oldugu icin Tesekkur ediyoruz Eğer siz de @supermeydan.net uzantılı bir e-posta adresine sahip olmak isterseniz, bizimle iletişim kurunuz. Buraya tıklayarak SuperMeydan.Net Web tabanlı e-posta servisine sayfasına ulaşabilirsiniz.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | hmmm güzelmiş abi hayırlı olsun simndiden hepimize |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben aldim bilem herkese tavsiye ederim ;)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | slm bu eposta adresını nasıl alacaz anlamadım yardıncı olurmusunuz |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Isım Soyad Almak istedigin mail adı ile bana ozel mesaj atarsan hesabını acarım
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Bende Böyle Birşey Yaptım Siteme max 25 Hesap Diyor :s
__________________ tek bir fark var hayatımda dün ile bugün arasında ; dün çömezdim, bugün usta.. |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 291 Rep: 28332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Google bu hizmeti verirken Sitelere verdigi puana gore sınırlama getiriyor Bizim hesabımız 100 adres ile sınırlıdır İlk basvuran 100 kisiye verebiliyoruz
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |