![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "SGOR Canlı yayında !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben (fatih erkoç ve günceden biliyorum ) şarkısını isteyecektim mümkünmü acaba?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Ben (fatih erkoç ve günceden biliyorum ) şarkısını isteyecektim mümkünmü acaba?
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Radyo Net... Konya'dan Dünyaya... ** www.radyonetfm.net tıklayabilirsiniz...
__________________ |
| | |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! EVET BUGÜN CUMA AKŞAM Saat: 21:00 de yine her zaman ki gibi birlikteyiz.. TIKLAYIIIIIN!! Radyo Net... Konya'dan Dünyaya... ** www.radyonetfm.net
__________________ |
| | |
| | #34 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! şimdiden iyi yayınlar dilerim,hayırlı akşamlar....:) |
| | |
| | #35 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Teşekkür ederim kardeşim.. sağol.. :)))
__________________ |
| | |
| | #36 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Mümkünse Yeşim Salkım'dan Deli Mavi veya Soner Arıca'dan Deniz Gözlüm
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #37 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! inş. kardeşim neden olmasın..
__________________ |
| | |
| | #38 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 26052 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Ben istekte bulunmayacağım mümkünse bana bi şarkı armağan edermisin ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #39 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! yayındayız inş. gönderelim...
__________________ |
| | |
| | #40 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Sgor, yayın iyi, güzelde, yayına gelen messenger sesleri pek hoş olmuyor:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |