![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "SGOR Canlı yayında !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "ahmet özhandan birşeyler çalar mısınız sgor?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! ahmet özhandan birşeyler çalar mısınız sgor?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! SGOR güzel yayın yapıyorsun, iyi yayınlar:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #23 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Alıntı:
Yanlız hayırdır kimi unutayım.. anlaştık çalıcam bu aksam.. teşekkürler geçen hafta dinlemişmiydin beni.. NOT: Arkadaşlar Canlı yayınım bu akşam saat 21:00 de isteklerinizi bu akşam çalacağım öncesinde veya başka bir saatte yayım yoktur. sevgilerle..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. | |
| | |
| | #24 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Ben de mümkünse; Kazım Koyuncu'dan, 'İşte Gidiyorum'' ismili eseri isteyebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim,çalmasan bile...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #25 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! ilgileneceğim inş. Allahdan bir mani gelmezse.. Verdiğniz destekler için ayrıca teşekkürederim..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #26 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Birazdan yayındayız baylar bayanlar..
| | |
| | #27 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! SGOR(Ahmet) canlı yayında arkadaşlar aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz Radyo Net... Konya'dan Dünyaya... ** www.radyonetfm.net
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! istediğim şarkı yayınlanmadımı bilmiyorum dinleyemedim ben yinede tşk ederim kardeşim ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #29 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! rica ederim henüz çalınmadı ama çalacağız inş.
| | |
| | #30 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! AA yayındamısınız ama ben neden dinleyemiyorum acaba?
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |