![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "SGOR Canlı yayında !!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yarın Saat 21:00 de yine Radyo da yayındayım.. Keyifli dakikalar geçireceğinizi umuyorum.. ...::Radyonet Sakaryanın En İyi Radyosu ::... Canlı Dinleyin TIKLAYIN isteklerinizi önceden bana ulaştırabilirsiniz.. sevgiler SGOR..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Yarın Saat 21:00 de yine Radyo da yayındayım.. Keyifli dakikalar geçireceğinizi umuyorum.. ...::Radyonet Sakaryanın En İyi Radyosu ::... Canlı Dinleyin TIKLAYIN isteklerinizi önceden bana ulaştırabilirsiniz.. sevgiler SGOR
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Ok ben şimdiden istek vereyim sgor bengüden ağla kalbimi istiyorum ok.Gülüm ve tüm sevdiklerine diye söylersen memnun olurum ok:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #13 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! isteğiniz alınmıştır tamamdır halledeceğim..
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Hımmmm bende İntizar'dan ne olursa kabulum ama geçen severki gb es geçmeyelim lütfen... |
| | |
| | #15 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! asla sizi görmemezlikten gelemem elbette güzel şeylar paylaşacağım geçen haftada daki dinleyenlerimiz bilir.. ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Tüh geçen haftayı kaçırdım. Neyse şimdi haberim oldu bu hafta mutlaka dinleyeceğim :) Hımm bende bir tane istek bulunabilir miyim? Eğer kabul görürse Grup antares- Gönül vazgeçmiyor şarkısını isteyecegim :) |
| | |
| | #17 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! görkemcim anlaşıldı merkez tamam blip blip gereken neyse yaparız merak etme inş.
| | |
| | #18 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! bende bir istekte bulunabiilir miyim sayın sgor ??? müzeyyen senar-tarkan düeti olan benzemez kimse sana adlı şarkıyı istiyorum mümkünse. ![]() |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! ne demek alındı isteğiniz.. yarın akşam görüşmek üzere..
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SGOR Canlı yayında !!! Bende bir istekte bulanbilirmiyim (bengüden unut beni) tşk ederim..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |