![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Nick Degisıklik istekleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kullanıcı adınızı (16 -9- 2006 tarihi itibariyle yalnızca 1 kereye mahsus olmak uzere değiştirmeniz mümkün, fakat bize başvurmadan önce asagıdaki şartları yerine getirmenizi şiddetle rica ediyoruz. 1- Forumda en az ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nick Degisıklik istekleri Kullanıcı adınızı (16 -9- 2006 tarihi itibariyle yalnızca 1 kereye mahsus olmak uzere değiştirmeniz mümkün, fakat bize başvurmadan önce asagıdaki şartları yerine getirmenizi şiddetle rica ediyoruz. 1- Forumda en az 1 aydır aktif olarak katılıyor olmalısınız. 2- Daha önce hiç alınmamış bir kullanıcı adı seçmelisiniz. (Harflerin büyük veya küçük olması forum için özel anlam taşır.) Bir ismin (nick) kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Üyeler linkine tıklayıp orada arama yapabilirsiniz. Bazen üye profilini gizliyebiliyor ve bu durumda "üyeler" bölümünde gözükmez,ama nick kullanımda olabilir. 3- Üyelerin sizi kolayca tanıyabilmesi ve bir karışıklık olmaması için Nick değişikligi yapıldıktan sonra eski kullanıcı adınızı imzanızda belirtmelisiniz. 4 Sececeğiniz nickler minumum 3 maksimum 20 karakter olmalıdır. NOT: Foruma kayıt olurken seçilen veya sizin değiştirmek istediğiniz nick ler bütün Supermeydan forum hayatınız boyunca sizi temsil edecektir. Bunu bilip buna göre nick seçiminizi yapmanız tavsiye olunur.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri evet ben nickimi değiştirmek istiyorum ortacı kız yerine Atasever olabilir. Kod: Atasever kullanıcı adı kullanımda Lutfen baska bir kullanıcı adı seciniz. Admin
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (23-05-2007 Saat 02:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Günaydın arkadalşlar nicklerinizi neden değiştiriyorsunuz ya bende serseriozi yapmak istiyorum :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri daviddewitte olan Kullanıcı adınız impex olarak değiştirilmiştir.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri mervishh olan KUllanıcı adınız sheytan olarak degiştirilmiştir
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
petervick olan Kullanıcı adınız serseriozi olarak degiştirilmiştir
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Yahu Yüksell bey sağolasın da önce bir haber verseydin bari. 10 defa uğraştım gireceğim diye siteye. sonra farkettim de hatadan döndüm Teşekkürler |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri o zaman "onairci" olsun nickim o da varsa "ononairci" olsun
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |