![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Nick Degisıklik istekleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: gavs ´isimli üyeden Alıntı sizin için uygunsa hali hazırda serkan altay olan ismimi cibril olarak değiştirmenizi rica ediyorum,şayet kullanılıyorsa gavs da olabilir. şimdiden alakanıza teşekkür ediyorum serkan altay olan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #51 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
serkan altay olan kullanıcı adınız gavs olarak değiştirilmiştir
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #52 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri iyi geceler halihazırda gavs olan ismimin Yont veya Marangoz veya tahta kalp olarak değiştirilmesini rica ediyorum baş harfi büyük olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim tekrar iyi geceler. yaw en son ben değiştirmişim ismimi ![]() ![]()
__________________ Sekerat-ı Mevt Konu Mevt tarafından (24-05-2008 Saat 01:31 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #53 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri şimdilik dursun o zaman bu isim değişikliği isteğim sonra bi daha bakarız nasılsa daha değiştirmediniz yinede sağolunuz:
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #54 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Nil@y Olan Kullanıcı adı DESTiNA olarak değiştirilmiştir.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #55 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri SAHARAY kullanıcı adımı SİRENA olarak değiştirmek istiyorum. Eğer SİRENA varsa SAHARAY olarak kalsın.Tşk.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #56 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri halihazırda gavs olan ismimi Mevt olarak değiştirmenizi rica ediyorum.
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #57 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Nerden: Amerika
Rep Gücü: 136 Rep: 13259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |