![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Nick Degisıklik istekleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Go[rk]eM ´isimli üyeden Alıntı Way be ne zormuş nick yapmak :) ama bu sefer tutturacam abi :) Gö[rk]eM Buda varsa şansımı zorlamayacam :) grkmshn01 olan Kullanıcı adınız Go[rk]eM olarak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 293 Rep: 28542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
grkmshn01 olan Kullanıcı adınız Go[rk]eM olarak değiştirilmiştir
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri En sonunda kullanılmayan bır isim buldum :) kusura bakma yüksel abi senide ugraştırdım çok teşekkür ediyorum |
| | |
| | #43 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :) Yaş: 14
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Eğer Olursa Bende Adımı .::ŞeHZaDe::.. olarak değiştirmek istiyorum..(:
__________________ |
| | |
| | #44 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 293 Rep: 28542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri EsMeR PreNsEs olan Üye adınız PinkDaYs olarak değiştirilmiştir
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #45 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 293 Rep: 28542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| | #46 |
| Banned | Cevap: Nick Degisıklik istekleri sayın adminim ben de nick imi iSyAnBuL olarak değiştirmek istiyorum..... |
| | |
| | #47 | |
yamakasi olan uye rumuzunuz iSyAnBuL olarak değiştirilmiştir
| | |
| | #48 |
| Banned | Cevap: Nick Degisıklik istekleri SAOLUN ellerinize sağlık böle daha iyi |
| | |
| | #49 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Mora isimli üyenin nicki ile ilgili aramızda geçen bir tartışmadan öncedir aklımda olan soruyu soramadım gitti. Önce tartışmadan sonra sormayı etik bulmamıştım, Neden MORA (Yunanistana ait bir yarım ada ismi ve başka anlamlarıda hep latince ve yunan kültürü) Sinop girişli üyeye, Şimdi ise nickini değiştirme talebi olumlu görülmüş, bu vesileyle aklımdakini söyleyeyim dedim de bu seferde aklıma neden LL harfleri karadeniz girişlilerde bu kadar çok diye takıldı, Sitenin eski admin yeni ceo'su, YükseLL, konularını zevkle okuduğum ErdaLL ve iki LL ile KopiLL? Manasını da merak ettim doğrusu. iyi forumlar. |
| | |
| | #50 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri sizin için uygunsa hali hazırda serkan altay olan ismimi cibril olarak değiştirmenizi rica ediyorum,şayet kullanılıyorsa gavs da olabilir. şimdiden alakanıza teşekkür ediyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |