![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Nick Degisıklik istekleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "tsk ederimm adminimm ellerine sağlık..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri sanırım nickimin değişmemesinin benim bilmediğim ya da bana söylenmeyen bir sebebi var herhalde sayın adminim
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #13 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
ortacı kız olan kullanıcı adınız onairci olarak degiştirilmiştir.
__________________ | ||
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri bende nickimin mavisakal_eftelya olarak değiştirilmesini istiyorum |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri adminim nickimi ööle değilde adsız kahraman olarak değiştirebilirmisin olmazsa kafana göre biiişii yap |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri yada susuz yaz da olabilir hangisini, uygun görürsen artık mavisakal_eftelya olmasını istemedim çünkü tesadüf budur ki bunun bi benzerini başka bi forrmda gördüm |
| | |
| | #18 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri ayy ayy senin gibiler yüzünden ben kötü gözüküyorum oysa sadece foruma mesaj yazma kurallarını hatırlatıyorum.neyse konumuza dönelim.niye arka arkaya mesaj yolluyorsun.hepsini bir mesaj içinde yazsana arkadaşım.buda yasak ....birdaha dikkat et Forum Mesaj Gonderme Kuralları ve rica ediyorum.bu kuralları dikkatlice oku.bana hiç kızma bu kurallar her sitede var.teşekkürler.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #19 | ||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri Alıntı:
geberesice olan kullanıcı isminiz adsız_kahraman olarak degiştirilmiştir.
__________________ | ||
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Nick Degisıklik istekleri tşk edrim adminim nick değişikliğinden dolayı ayrıca doğangüneş moderatorum ben sana kızgın değilim yüksell adminimizin de dediği gibi sıkı dostluklar kavgayla başlarmış form kurallarını okudum ama senin kötü falanda göründüğün yok ama anlatımın yanlış sakın alınma mesela senin gibiler yüzünden derken bile karşıdakini aşağılayıcı bi tavır war daha yumuşak bi dil kullanabilriz demi neyse sorun halloldu önemli olan o |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |