![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "hoşçakalın arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bazı sebeplerden dolayı artık siteden ayrılmak durumundayım . Harika günlerdi , hoşçakalın..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşçakalın arkadaşlar Bazı sebeplerden dolayı artık siteden ayrılmak durumundayım . Harika günlerdi , hoşçakalın ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 347 Rep: 33797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 118 Rep: 11675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Sevgili "sahra" bu kararını forum sayfasına taşıdığına göre biz süpermeydancılara bir açıklama yapmak durumundasın..neden??? |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Gitmese idin, senin bu forumda ayrı bir yerin var, hem hepimizde senin Supermeydan'ı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz, bu gitme kararın neden, sen bizimde kalmalısın Sahra abla:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Sahrabetıs bu forumdan ayrılır ıse, bende ayrılacagım bu forumdan, ve net hayatıma son verecegım.
__________________ |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Buyur burdan yak sen bari yapma abi ya nekadar çocukca şeyler söylüyon ya:(
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Gulum lutfen abıcım, ben kararımda gayet cıddıyım, O gıder ıse bende gıdecegım ve o gıtmeyecek bunu bılıyorum.
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Alıntı:
![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Alıntı:
![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | |