FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

hoşçakalın arkadaşlar

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "hoşçakalın arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gitmeye karar verilip foruma yazacak kadar büyük sorunu bende merak etmekle birlikte ,supermeydan forumda admin rütbesine kadar yükselmiş birinin ilk once bunu diğer yonetici arkadaslarına söylemesi daha uygun şık olurdu ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-03-2008, 01:42 PM   #11
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: hoşçakalın arkadaşlar

Gitmeye karar verilip foruma yazacak kadar büyük sorunu bende merak etmekle birlikte ,supermeydan forumda admin rütbesine kadar yükselmiş birinin ilk once bunu diğer yonetici arkadaslarına söylemesi daha uygun şık olurdu diye düşünüyorum. Eğer sorun forumdan kaynaklanan bir sorun ise çözmeye çalışır ,kalmanız için iknaya çalışırdık. Ama ne acıdırki sitenin kurucusu olarak ben ve diğer yönetici arkadaslar en son duyuyoruz. Daha acı olan ise kararı forumda yazılan yazılardan duymamız:(

Beni şaşırtıp üzen bir diğer konuda Gitmeye karar vermiş Admin arkadaşımızın kalması için Diğer bir Admin arkadasımızın sen gidersen bende giderim demesidir. Forumda oluşan gelişen dostluklar güzel şeyler ama Yöneticisi olduğu bir forumu bir diğer değerli arkadası için değişebileceğini söylemek biraz abes geldi ,ustelik o arkadasını bu forumda tanımış ıken.

Neyse ,aslında ben lafı uzatmayı pek sevmem ikinizede tesekkür edip olayı kapatabilirdim. Yukarıdaki serzenişim beni kırdığınız içindir.

Sahrabetis ve Beylerbeyi arkadaslarmız supermeydan yönetim kadrosundan ayrılmışlardır. bundan sonra foruma değerli üyelerimiz olarak katkı sağlamaları beni ve diğer üyeleri memnun edecektir.

Herşey Gönlünüzce olsun.
Sponsored Links
Alt 04-03-2008, 01:59 PM   #12
Yeni Uye

hisarlikenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yoktuk var ettin,varlığından haberdar ettin.

hisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhrethisarlikenan ün'ün ötesinde bir şöhret

Keşke ayrılmasaydınız.
hisarlikenan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 04-03-2008, 06:53 PM   #13
Super Aktif

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sahrabetıs bu forumdan ayrılır ıse, bende ayrılacagım bu forumdan, ve net hayatıma son verecegım.
islerimin yogunlugu sebebiyle sitede cok fazla online olamiyorum ama buldugum ilk firsattada giriyorum siteye cunku ikinci evim gibi oldu super bana...Simdide okula gitmeden once 5 dakika bakayim dedim gorduklerime inanamadim evet sahra hanimin belki ayrilmak icin cok kuvvetli sebepleri vardir bunu bilemem ama her ne olursa olsun boyle olmamaliydi..Ya sen abi benim icin geldigini soyledigin siteden bana haber bile vermeden ayriliyosun net hayatim bitti diyosun daha once konusmustuk bunlari seninle ama haber bile vermedin en azindan bi mesaj atabilirdin..Bende YukseLL beyin duygularina katiliyorum her ikinizde ozellikle abi sen gercekten cok kirdin beni.....
Alt 04-03-2008, 08:02 PM   #14
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

gitmeyin yaaa :( lütfeeeeen
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-03-2008, 09:07 PM   #15
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

İnanmıyorum ya :(
Uzun uzun yazamam bu konu için ama resmen bir yıkım oldu benim için.

Hem Beylerbeyi abim Hem Sahra,

Allah yolunuzu açık etsin İnşallah
Alt 07-03-2008, 01:25 AM   #16
Aktif Uye

PAM.aRt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen...

PAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyorPAM.aRt çok gurur duyuyor
PAM.aRt - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı sebeplerden dolayı artık siteden ayrılmak durumundayım . Harika günlerdi , hoşçakalın
sizleri çok sevdiğimi bilmenizi isterim her zaman
PAM.aRt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-03-2008, 01:31 AM   #17
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

sayın sahrabetiş ablam ve nurettin abim,gittinizmi yoksa terk'mi ettiniz karar veremiyorum.
hani derler ya ardına bakmadan gitti diye,işte öyle bi gidiş oldu bu gidiş.
sebeplerini bilmediğim için sitemdede bulunamıyorum,keşke burda olduğunuzda size söyleyebileseydim sevgimi,saygımı.
sağlıcakla kalın ve hep mutlu olun inşaallah.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-04-2008, 04:51 PM   #18
Banned
THE NOTHİNG İMPOSİBLE...

Runaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyorRunaw@y çok gurur duyuyor
Runaw@y - AİM üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
sahrabetis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı sebeplerden dolayı artık siteden ayrılmak durumundayım . Harika günlerdi , hoşçakalın

Yolun açık olsun......
Runaw@y isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:35 AM .