![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "hoşçakalın arkadaşlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gitmeye karar verilip foruma yazacak kadar büyük sorunu bende merak etmekle birlikte ,supermeydan forumda admin rütbesine kadar yükselmiş birinin ilk once bunu diğer yonetici arkadaslarına söylemesi daha uygun şık olurdu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Gitmeye karar verilip foruma yazacak kadar büyük sorunu bende merak etmekle birlikte ,supermeydan forumda admin rütbesine kadar yükselmiş birinin ilk once bunu diğer yonetici arkadaslarına söylemesi daha uygun şık olurdu diye düşünüyorum. Eğer sorun forumdan kaynaklanan bir sorun ise çözmeye çalışır ,kalmanız için iknaya çalışırdık. Ama ne acıdırki sitenin kurucusu olarak ben ve diğer yönetici arkadaslar en son duyuyoruz. Daha acı olan ise kararı forumda yazılan yazılardan duymamız:( Beni şaşırtıp üzen bir diğer konuda Gitmeye karar vermiş Admin arkadaşımızın kalması için Diğer bir Admin arkadasımızın sen gidersen bende giderim demesidir. Forumda oluşan gelişen dostluklar güzel şeyler ama Yöneticisi olduğu bir forumu bir diğer değerli arkadası için değişebileceğini söylemek biraz abes geldi ,ustelik o arkadasını bu forumda tanımış ıken. Neyse ,aslında ben lafı uzatmayı pek sevmem ikinizede tesekkür edip olayı kapatabilirdim. Yukarıdaki serzenişim beni kırdığınız içindir. Sahrabetis ve Beylerbeyi arkadaslarmız supermeydan yönetim kadrosundan ayrılmışlardır. bundan sonra foruma değerli üyelerimiz olarak katkı sağlamaları beni ve diğer üyeleri memnun edecektir. Herşey Gönlünüzce olsun.
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1317 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar Keşke ayrılmasaydınız. |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar islerimin yogunlugu sebebiyle sitede cok fazla online olamiyorum ama buldugum ilk firsattada giriyorum siteye cunku ikinci evim gibi oldu super bana...Simdide okula gitmeden once 5 dakika bakayim dedim gorduklerime inanamadim evet sahra hanimin belki ayrilmak icin cok kuvvetli sebepleri vardir bunu bilemem ama her ne olursa olsun boyle olmamaliydi..Ya sen abi benim icin geldigini soyledigin siteden bana haber bile vermeden ayriliyosun net hayatim bitti diyosun daha once konusmustuk bunlari seninle ama haber bile vermedin en azindan bi mesaj atabilirdin..Bende YukseLL beyin duygularina katiliyorum her ikinizde ozellikle abi sen gercekten cok kirdin beni.....
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar İnanmıyorum ya :( Uzun uzun yazamam bu konu için ama resmen bir yıkım oldu benim için. Hem Beylerbeyi abim Hem Sahra, Allah yolunuzu açık etsin İnşallah
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar sayın sahrabetiş ablam ve nurettin abim,gittinizmi yoksa terk'mi ettiniz karar veremiyorum. hani derler ya ardına bakmadan gitti diye,işte öyle bi gidiş oldu bu gidiş. sebeplerini bilmediğim için sitemdede bulunamıyorum,keşke burda olduğunuzda size söyleyebileseydim sevgimi,saygımı. sağlıcakla kalın ve hep mutlu olun inşaallah. |
| | |
| | #18 |
| Banned | Cevap: hoşçakalın arkadaşlar |
| | |
| | |