![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Beylerbeyi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beylerbeyi forum adminimiz ayağını incittiği için kısa bir süre aramızda olamayacaktır.Kendisine acil şifalar diler,en kısa sürede aramıza dönmesini dört gözle beklediğimizi söylemek istiyorum buradan.Kendine dikkat et ve iyi bak abicim.Seni ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beylerbeyi forum adminimiz ayağını incittiği için kısa bir süre aramızda olamayacaktır.Kendisine acil şifalar diler,en kısa sürede aramıza dönmesini dört gözle beklediğimizi söylemek istiyorum buradan.Kendine dikkat et ve iyi bak abicim.Seni en kısa sürede burada görmek istiyorum. ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beylerbeyi abi geçmişolsun inşallah biran önce dönersin aramıza |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Beylerbeyi geçmiş olsun abi acil şifalar |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi Geçmiş olsun, Allah Acil şifalar versin. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi geçmiş olsunn...Allah acil şifalar versinn...
__________________ living is easy with eyes closed... |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi Allah şifa versin, Nurettin abi bir an önce iyileşip gel.. Geçmiş olsun..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi geçmiş olsun dileklerimle................... |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Beylerbeyi Geçmiş olsun abicim. Allah acil şifalar versin. |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Beylerbeyi Hayırdır Abi, Ne yaptın kendine de ayağını incittin? Bu arada sonsuz derecede geçmiş olsun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |