![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler" başlıklı konu görüntüleniyor, "PAM.aRt : grkmshn01 Runaw@y Nick li Üyelerimizin rütbeleri Moderatörlüğe yükseltilerek supermeydan forum yonetim kadromuza dahil edilmiştir. Kendilerine başarılar diliyorum pandura Quarezma EmrE serseriozi Nick'li Yoneticilerimiz işlerinden dolayı online olamadıkları icin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler PAM.aRt : grkmshn01 Runaw@y Nick li Üyelerimizin rütbeleri Moderatörlüğe yükseltilerek supermeydan forum yonetim kadromuza dahil edilmiştir. Kendilerine başarılar diliyorum pandura Quarezma EmrE serseriozi Nick'li Yoneticilerimiz işlerinden dolayı online olamadıkları icin ( ileriki günlerde tekrar forumda görev almak istedikleri takdirde hakları saklı kalmak kaydıyla ) forumdaki yetkileri alınmıştır. Bu kişilerin supermeydan forum'a birçok emekleri geçmiştir,Kendilerine tesekkür ediyorum ''Arkadaslar! sizin ,Herzaman Başımızın uzerinde yeriniz var unutmayın.''
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 403 Rep: 39387 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler PAM.aRt : grkmshn01 Runaw@y Arkadaşlarımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Hayırlı olsun arkadaşlar ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler yENİ mod.lara başarılar Mod. olmam dileğimle |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler teşekkür ederim arkadaşlar . |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler Ben ub arkadaşlarımızın görevlerini başarı ile yapacaklarına eminim ve tam destek verdiğimi de belirtmek istiyorum :) |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 25 Rep: 2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler Arkadaşlar yeni görevlerinizde başarılar dilerim. Allah utandırmasın....
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 259 Rep: 25516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler En çokta Emre arkadaşımıza üzüldüm çok konuşur ve dertleşirdik işleri dolayısıyla çok yoğun olduğunu daha önce banada söylemişti modluğumu al diye! Ben uzunca bir süre kendisinin siteye yapmış olduğu katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.Her zaman modluğunu vermeye hazırız arkadaşım. ![]() Ayrıca yeni mod arkadaşlarımızı tebrik ederim..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 166 Rep: 16344 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler Çok anlamam ama galiba önemli bir şey bu görev:))) Sevgili arkadaşlar hayırlı ve bol kahkahalı olsun görevleriniz.Tekrar tebrikler... |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 113 Rep: 11120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yonetim Kadromuzda ki Değişiklikler Pam.Art ve Grkmshn01 arkadaslarımızın gorevlerını layıkı ıle yerıne getıreceklerınden hıc suphem yok, her ıkısınıde tebrık ederım :) Tabı senıde tebrık ederım Runaway.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |