![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yeni Yöneticimiz (sahrabetis )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Foruma katıldığı 16-09-2007 Tarihinden itibaren gerek sevimli kişiligi gerekse seviyeli yorumlarıyla Tüm üyelerin saygı ve sevgisini kazanmış olan sahrabetis hanım supermeydan yonetim kadrosuna katılıp ,rütbesi moderatorlüğe yükseltilmiştir. Kendisine yönetim kadromuzda ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Foruma katıldığı 16-09-2007 Tarihinden itibaren gerek sevimli kişiligi gerekse seviyeli yorumlarıyla Tüm üyelerin saygı ve sevgisini kazanmış olan sahrabetis hanım supermeydan yonetim kadrosuna katılıp ,rütbesi moderatorlüğe yükseltilmiştir. Kendisine yönetim kadromuzda yer aldığı icin teşekkür ediyor,Başarılar diliyorum. NOT : İlan etmekde biraz geç kaldık , Kusura bakma Sahra hanım :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) :) Rica ederim . Sorun değil :) ve ayrıca çok teşekkür ederim . |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) tebrik ederim.başarılar.saygılar |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Rep Gücü: 234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) cok yerinde bir karar' tebrik ederim |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Çok teşekkür ederim arkadaşlar . Güzel sohbetlerde ve paylaşımlarda daha uzun süre bu platformda görüşmeyi dilerim :) |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Rep Gücü: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) bende tebrik ederim sahrabetis yorumlarınla forumuza renk kattın iyi forumlar.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Tebrik ederim sahrabetis.. ![]() :Entusiasm ado:![]() ![]() :Ent usiasmado:
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Sahrabetis hanım bu görevi herkesten çok hakediyordu ve sitede en bilinçli bayan yöneticilerimizden kendisini tekrardan kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum! Not:Kusura bakmayın işten ancak akşam geldiğim için biraz geç bir kutlama oldu ama siz mazur görün bizleri!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Üslendiğiniz yeni sorumluluğunuzda da başarılı olacağınıza inanıyorum. Kolay gelsin. Bana karşı taraflı olsanızda, forumda tarafsız olacağınıza ayrıca inanıyorum.![]() Not:Okuyanları aydınlatma ihtiyacı duydum. Biz sayın, sahrabetis hanımla bir çok konuda farklı ve karşı düşüncelere sahip olduğumuzu bildiğimizden, şahsına özel ve hoşgörüsüne sığınarak, espiri mahiyetinde yazılmıştır. Konu erkişi tarafından (20-10-2007 Saat 08:54 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |