![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yeni Yöneticimiz (sahrabetis )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tebrikler sahrabetis....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Tebrikler sahrabetis..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Bana güvenen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim :) taraflı yaklaşımlarıma !! rağmen idare edin artık :))) |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) ölüm saca sakala aklarin düştüyü andir ama bven olduyumde belkı sadece bu forumda adım kalır.ama buu bazıları ıcın gecerlı deyıl. bugun işletmemıze bu çırak yarişmasının ikincisi alarkonun satın alma muduru gelecek patron adını verınce ben bıle ımrendım adama geldı esmer bekar karıyerının zırvesınde ve malesef bu adam vefat etse bıle kıskanclıktan adı aklımda kalır nejat beyyyyy aklımdan cıkmıyor.yardım edın cıkarıyım nejat denen adamı |
| | |
| | #14 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Afedersin ama anlamadım arkadaşım ?? |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 353 Rep: 34956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Bende naçizane kutlar başarılarınızın devamını dilerim.Objektif bakışaçınız ve herkese eşit yaklaşımınızın devamlı olması dileğimdir. Tekrar kutlarım!!! |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) Alıntı:
sizi tebrik ederim.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) | |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni Yöneticimiz (sahrabetis ) :ok teşekkür ederim arkadaşlar :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |