![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Moderatör'lüğü Bırakanlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sheytan Nickli arkadaşımız yoğun geçen iş ve eğitim programı nedeniyle Moderatörlük görevinden ayrılmıştır ve kendisi yine sitemizde aktif üye olarak yer alacak ve çalışmalarına devam edecektir?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Moderatör'lüğü Bırakanlar Sheytan Nickli arkadaşımız yoğun geçen iş ve eğitim programı nedeniyle Moderatörlük görevinden ayrılmıştır ve kendisi yine sitemizde aktif üye olarak yer alacak ve çalışmalarına devam edecektir?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Moderatör'lüğü Bırakanlar her zaman burda bişeyler yapacagım fakat hayatımdaki yogun tempoya uyum sağlamaya calısırken bir yandanda sizi ihmal etmemek düşüncesiyle kendimi cok yıprattım yinede zaman buldukca aktif olacagım :) |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Moderatör'lüğü Bırakanlar inşallah yine paylaşımlşarınla bizimle birlikte olursun...saygılar |
| | |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Moderatör'lüğü Bırakanlar Bu forumun kapısı sana herzaman sonuna kadar acık bunu bilesin, Yonetici olarak bugune kadar yapmış oldugun hizmetlerden dolayı sana tesekkur ediyorum, Biliyorumki normal uye olarak da vakit buldukça aramızda olacaksın.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Moderatör'lüğü Bırakanlar Bence çok başarılı bir moderatördün sevgili sheytan. Yoğunluğun azalır azalmaz yeniden eski görevine gelmeni dilerim . :) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Moderatör'lüğü Bırakanlar tesekkür ederim arkadaslar..elimden geldiğince burada olcam yüksell abi :) merak etmeyin tüm bilgilerimi araştırmalarımı bazen dershane ödevlerimi bile paylasacagım sizinle :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |