![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Tek cümlelik yorumlar!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yorum yaparken yada bir konu hakkınızda fikir belirtir iken en azından konu ile de alakalı bir takım şeyler yazılsa daha da paylaşımcı bir site olacaktır SUPERMEYDAN. Kesinlikle çok paylaşımcı ama ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Tek cümlelik yorumlar!!! Yorum yaparken yada bir konu hakkınızda fikir belirtir iken en azından konu ile de alakalı bir takım şeyler yazılsa daha da paylaşımcı bir site olacaktır SUPERMEYDAN. Kesinlikle çok paylaşımcı ama hedef en üst seviye olmalı bunun içinde yorumlarımızda hakikaten yorumlarımızın olmasına dikkat edersek sevinirim. Kendi adıma yaptığım bir yorumdur sadece |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Ben tam olarak katılmıyorum.Bir konu üzerinde sabit bilgiler yer alıyorsa ve benim aradığım buysa teşekkür etmekten başka bir şey yapamam.Söyleyeceklerim varsa MUTLAKA SÖYLERİM.Ama fikrim yoksa teşekkür bile etmiyeyim mi??? O zaman nerde teşekkürler diye yazanlar var |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! bir konu hakkında iyi düşüncelere sahip iseniz konunu neden sizin hoşunuza gittiğini de mi yazamazsınız peki! Bu dahi benim kanaatimce yorumlara değer katacaktır. |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! o zaman benim bu konu hoşuma gitti.tek cümlellik yorumlar hakkında çok aydınlatıcı olmuş.bu yüzden hoşuma gitti.Böylemi olmalı yani.TEŞEKKÜR ETMK BUNUN ÖTESİNDE BENCE... |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Sevgili sweetceyo , elbetteki "teşekkür ederim" diye yazmak çok tetikleyici ve motive edici bir güç ancak bizler bu forum sitesinde ne sadece " copy-paste " yapmak ne de sadece "teşekkür etmek" için bulunuyoruz . Bizler beyin fırtınası yaratıp , düşüncelerimizi "sivri olsa bile belli edep çerçevelerinde sunarsak" bu platform gerçek amacına ulaşacaktır inancındayım . Elbetteki teşekkür etmek gerekiyor ama kişisel görüşlerinizi de bilmek isteriz . Sonuçta , düşündüğünü aktarabilmek de bir marifettir ve bu yetiye sahip olduğunuzda ortada . Neden kendi cümlelerinizle yorum yazıp , bizi onları okuma zevkinden mahrum bırakasınız ki :) |
| | |
| | #7 |
| Banned | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! SİZ BENİ ANLAYAMADINIZ SANIRIM.BENİM YAPACAK YORUMUM YOKSA DEDİĞİN GİBİ TETİKLEYİCİ OLMASI YADA NE BİLEYİM MOTİVE ETMEK İÇİN TEŞEKKÜR ETMENİN GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.DEDİĞİM GİBİ AÇIKLAYICI KONULARDA YORUM NE DÜZEYDE İŞİN İÇİNE GİREBİLİR Kİ? YAZACAK BİR YORUM YOKSA EN AZINDAN TEŞEKKÜR ETMEK GEREKTİĞİNE İNANIYORUM.AMA EĞER İSTENMİYORSA TEŞEKKÜRLERİM BENDE ETMEM OLUR BİTER... |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Yok olur mu öyle şey. Siz nasıl uygun görüyorsanız öyle devam ediniz. İlk yazımda da dediğim gibi bu benim kişisel kanaatimdir. Kimseyi bağlamak durumunda değil |
| | |
| | #9 |
| Banned | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! ESTAĞFURALLAH....TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM |
| | |
| | #10 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Alıntı:
10. BÜYÜK HARFLE yazı yazmak bağırma anl***** gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir. Lütfen sweetceyo büyük harfle yazma.teşekkürler.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |