![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Tek cümlelik yorumlar!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Özür dilerim caps açıkmış.Ayrıca kendimi tam ifade edemediğim zaman gözüm kararıyor.Ellerim birbirine dolanıveriyor..Saygılar... :=)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Özür dilerim caps açıkmış.Ayrıca kendimi tam ifade edemediğim zaman gözüm kararıyor.Ellerim birbirine dolanıveriyor..Saygılar... :=) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Alıntı:
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
| | #13 |
| Banned | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Kendimi ifade edebildiğime sevindim.Teşekkürler |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Bence forum sitelerinde " ki bu site paylaşım ve forum sitesi " motivasyona gerek olmamalı. İnsanlar paylaşmalı ve " teşekkür ederim " veya " hiç katılmıyorum " demek de paylaşmak olduğu halde asıl olaya yaklaşamıyor. Ben bir konuyu beğendiysem orada benden de bir tuz olsun isterim. |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Bazen bazı arkadaşlarımız konuya tuz ekmek yerine karabiber ekiyor ve neticede dayanılmaz bir tat veriyor motivasyon hayatımızın her aşamasında var ve motive olmadan yada hırs olmadan verimli olmak zor bazı arkadaşlarımız üretici olup faydalı şeyleri ve görüşlerini lanse ederken bazılarımızda tüketim yolunu seçmekte bu insanoğlunun doğasında var?Ama bir şeyler yazarken kantarın topuzunu iyi ayarlamak gerekir yoksa o ağırlığın altında ezilirsiniz!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #16 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Rep Gücü: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Elbette kısa ve öz yazmak zaten aranılan özelliktir sn . Bay X . Yorum yapabilen insanların katılımlarını hoş ve doğru cümlelerle yansıtmaları bence foruma keyif katıyor :) |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek cümlekik yorumlar!!! Haklısınız insanların katılımları keyif verici ve en önemliside bir şeyi paylaşmak veya bir başkası tarafından benimsenmesi çok hoş elbetki bir taraf memnun olurken diğer taraf memnun kalmayabilir forumun güzelliğide burda zaten eleştiri ve övgü olmazsa bir şeyler üretemeyiz ancak bu ikisi bir araya geldiği zaman ortaya güzel şeyler çıkmakta tabi hududu aşmadan seviyeli bir dille anlatılmalı!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |