![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "AFYONA GİDİYORUM" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum bu akşam 20:00 otobüsüyle afyona ablamların yanına gidiyorum 10 gün orda kalacağım nete girme fırsatım olmaya bilir. sizden ayrı kalacağım için üzülüyorum süpermeydan ekibi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AFYONA GİDİYORUM arkadaşlar şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum bu akşam 20:00 otobüsüyle afyona ablamların yanına gidiyorum 10 gün orda kalacağım nete girme fırsatım olmaya bilir. sizden ayrı kalacağım için üzülüyorum süpermeydan ekibi kendinize çok ama çok iyi bakın görüşmek dileğiyle
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AFYONA GİDİYORUM iyi bayramlar. Hayırlı yolculuklar pandura
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: AFYONA GİDİYORUM iyi bayramlar.dönünce görüşmek üzre.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: AFYONA GİDİYORUM Yolunuz açık olsun. Hayırlı gidin hayırlı gelin İnşallah Afyon'da sucuk döner yemeyi de unutmayın ama
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |