![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Yeni yöneticimiz (süvari)" başlıklı konu görüntüleniyor, "süvari nickli arkadasımız forum moderatorluğü görevine yukselmiştir,Kendisi özellikle ilgi alanı olan Uydu bölümümüzde başta olmak üzere bilgi sahibi olduğu diğer bölümlerde bizlere katkı saglayacaktır. KENDISINE BASARILAR DILIYORUM..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni yöneticimiz (süvari) süvari nickli arkadasımız forum moderatorluğü görevine yukselmiştir,Kendisi özellikle ilgi alanı olan Uydu bölümümüzde başta olmak üzere bilgi sahibi olduğu diğer bölümlerde bizlere katkı saglayacaktır. KENDISINE BASARILAR DILIYORUM
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) Alıntı:
başarılarının devamını dilerim
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) Yeni görevinde başarılar dilerim süvari arkadaşım. Ayrıca branşlaşma konusunda da yeni bir bilgi verdi Ö.Yüksel bey, kişi başarılı olduğu dalda daha verimli olur. Bizlerede yararlı olacağınıza inanıyorum. |
| | |
| | #5 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42311 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) Tebrikler.Hayırlı olsun arkadaşım Başarılar ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) tebrik ederim süvari basarılarının devamını dilerim |
| | |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 37 Rep: 3631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) Teşekkür ederim Bana verilen Görevi En iyi şekilde yapıcağm |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) tebrik ederim.başarılar :D
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #9 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 116 Rep: 11259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yeni yöneticimiz (süvari) tebrikler süvari başarılar dilerim yeni görevinde..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |