![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun." başlıklı konu görüntüleniyor, "tüm Süpermeydan üyelerinin ve tüm TÜrkiye'nin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.benim oturduğum mahallede ne yazıkki 1-2 tane bayrak asılı:mad: lütfen bayrağımızı en temiz,düzgün şekilde en tepelere asmaya çalışalım.birilerinin gözüne sokar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm Süpermeydan üyelerinin ve tüm TÜrkiye'nin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.benim oturduğum mahallede ne yazıkki 1-2 tane bayrak asılı:mad: lütfen bayrağımızı en temiz,düzgün şekilde en tepelere asmaya çalışalım.birilerinin gözüne sokar gibi asalım:wink:
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. Arkadaslar Yukarıdaki iyi dileklere aynen katılıyorum.Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. burada her yerde her bahçe sokaklar ayyıldızla donatılmış bir vaziyette.bayrağımız o kadar güzel dalgalanıyor ki herkesin zafer bayramı kutlu olsun NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 23
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. Arkadaşlar 30 Ağustos zafer bayramınız kutlu olsun.Ayrıca Sabah işe gelirken hoşuma giden bişey oldu. Meydanda gösteri için subaylar hazırlanıyordu,çelenkler falan bilirsiniz. Üstleri de eğilmiş onların formalarını düzeltiyordu.Benim çok hoşuma gitti.Çok güzel bi görüntüydü... :wink::wink::wink: İstanbul Maltepe Emniyet Müdürlüğü karşısındaki meydanda:biggrin: |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun. arkadaşlar zafer bayramınız kutlu olsun nice yıllara :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |