![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "impex ve serseri ozi" başlıklı konu görüntüleniyor, "merhaba arkadaşlar Ben impex ile aynı firmada ihracat bölümünde çalışıyorum Bizim firmanın büyük olmasından dolayı internet hakkında bazı kısıtlamalarda bulundu örnek chat,yahoo,mynet,ve en acısı paylaşım forumları gibi sitelere girmek yasak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | impex ve serseri ozi merhaba arkadaşlar Ben impex ile aynı firmada ihracat bölümünde çalışıyorum Bizim firmanın büyük olmasından dolayı internet hakkında bazı kısıtlamalarda bulundu örnek chat,yahoo,mynet,ve en acısı paylaşım forumları gibi sitelere girmek yasak ve blockladılar impex ve ben süpermeydan sitesine girememenin üzüntüsünü yaşıyoruz maalesef elimizden gelebilecek hiç bir şey yok kadere boyun eğmek zorundayız ama yinede iş çıkışında yine internete girerek sizlerle beraber olacağız ve hafta sonları mutlaka full gün yine burada olacağız sakın bizleri unutmayın bizim aklımız ve gönlümüz hep sizlerle olacak sakın ayrıldığımızı düşünmeyin daha paylaşacak çok konularımız olacak :) hepinizi seviyorum
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: Konu serseriozi tarafından (27-08-2007 Saat 12:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |