![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Dikkat" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Yüksel Ben geri döndüm umarım hesap günü defterlerimizi açığımızda Birbirimizden alacaklı çıkmayız :biggrin: EFSANE GERİ DÖNDÜ :mad:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Dikkat Merhaba Yüksel Ben geri döndüm umarım hesap günü defterlerimizi açığımızda Birbirimizden alacaklı çıkmayız :biggrin: EFSANE GERİ DÖNDÜ :mad: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dikkat Kusura bakma ama ben seni tanıyamadım:( Ne hesabı ne defteri?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Dikkat Benim anladığım kadarı ile matematik defteri galiba baksana alacak verecek diyor zuhaaaaaaaaa :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |