![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "YouTube'daki Rezalet Devam Ediyor!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu konuyu bir çok arkadaşıma ve siteye dağıtmış bulunmaktayım bu rezilliği durdurmak için olağanca mücadele ediyorum! Arkadaslar Aşagıdaki videolar kendini bilmez bir gerizekalı tarafından youtube ta yayınlanmıştır. Allah rızası için ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32864 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YouTube'daki Rezalet Devam Ediyor! Bu konuyu bir çok arkadaşıma ve siteye dağıtmış bulunmaktayım bu rezilliği durdurmak için olağanca mücadele ediyorum! Arkadaslar Aşagıdaki videolar kendini bilmez bir gerizekalı tarafından youtube ta yayınlanmıştır. Allah rızası için tepkilerinizi youtube ve dışişleri bakanlığına bildirmenizi rica ediyorum. copyright@youtube.com youtube yazacagınız adres.ingilizce metni bu adrese gönderebilirsiniz. webmaster@mfa.gov.tr Dışişleri bakanlıgına yazacagınız adres. Dışişleri bakanlıgına cümlesi ile baslayan yazıyıda buraya gonderebılırsınız. Her Müslüman üzerine farzdır.Tepkisiz kalmak YOK!!!KARDEŞLERİM HAKARETLER, SOYSUZLUKLAR BİTMİYOR, BİTMEYECEK. Allah(c.c.)'a, Peygamber (s.a.v )'e, Kur'an'a, dinimiz İslama İğrenç yakıştırmalar yapılıyor. Bu rezilliği bitirmek bizlerin görevidir. LÜTFEN TEPKİSİZ KALMAYALIM!!!Bizler Müslümanlarız ve cihadtan geri kalmamalıyız. Bu görevi müslümanım diyen herkes yerine getirmeli ve tepkisini koymalıdır. [size=14pt]videoları izleyipte hitlerini yukseltmeyelim[/size] İŞTE O VİDEOLAR Allah ve YENI RAKI, Made in Turkey (Freedom of Speech) YouTube - Allah ve YENI RAKI, Made in Turkey (Freedom of Speech) KURAN'I YAKIN ---- BURN YOUR QURAN (My FREEDOM OF SPEECH) YouTube - KURAN'I YAKIN ---- BURN YOUR QURAN (My FREEDOM OF SPEECH) KURAN VE TUVALET KAGIDI (My FREEDOM of SPEECH) YouTube - KURAN VE TUVALET KAGIDI (My FREEDOM of SPEECH) EZAN VE DEMOKRASI YouTube - EZAN VE DEMOKRASI Beginning of Islam "Islamin Baslangici" YouTube - Beginning of Islam "Islamin Baslangici" Din kitabi 2007 edition YouTube - Din kitabi 2007 edition din islam bilim YouTube - din islam bilim Turkish Muhammed Caricatures 1, Made in Turkey http://www.youtube.com/watch?v=xw4PqErDqtk Turkish Anti-Islam Caricatures, Made in Turkey YouTube - Turkish Anti-Islam Caricatures, Made in Turkey Allah RIZASI İÇİN VERECEĞİM ŞU ADRESLERE DURUMU BİLDİRELİM! Örnek iki tane şikayet bildirisi yayınlıyorum. Lütfen her 2 alıntıdan birini youtubeye diğerini de dışişleri bakanlığa gönderiniz.. YOU TUBE'A BİLDİRMEK İÇİN: copyright@youtube.com YouTube' a göndermek için metin: I am a muslim. In Youtube.com, a video was aired under the names of Allah ve YENI RAKI, Made in Turkey (Freedom of Speech) YouTube - Allah ve YENI RAKI, Made in Turkey (Freedom of Speech) KURAN'I YAKIN ---- BURN YOUR QURAN (My FREEDOM OF SPEECH) YouTube - KURAN'I YAKIN ---- BURN YOUR QURAN (My FREEDOM OF SPEECH) KURAN VE TUVALET KAGIDI (My FREEDOM of SPEECH) YouTube - KURAN VE TUVALET KAGIDI (My FREEDOM of SPEECH) EZAN VE DEMOKRASI YouTube - EZAN VE DEMOKRASI Beginning of Islam "Islamin Baslangici" YouTube - Beginning of Islam "Islamin Baslangici" Din kitabi 2007 edition YouTube - Din kitabi 2007 edition din islam bilim YouTube - din islam bilim Turkish Muhammed Caricatures 1, Made in Turkey http://www.youtube.com/watch?v=xw4PqErDqtk Turkish Anti-Islam Caricatures, Made in Turkey YouTube - Turkish Anti-Islam Caricatures, Made in Turkey on the addresses regarded. The context of this videos is humiliating and violating Prophet Muhammad, Quran and Islamic values. Concerning with this video Youtube.com is humiliating all the Muslims around the world that are exceeding 2 billion. Regarding of this reason, I'd like to say management of Youtube.com that the videos should be deleted. Because these videos humiliating and Prophet Mohammad and Muslims explicitly. And I hope Youtube.com will show more respect all the thoughts and beliefs in the future. Dışişleri Bakanlığına göndermek için: webmaster@mfa.gov.tr Dışişleri bakanlığına gönderilmesi gereken metin: Dışişleri Bakanlığı'na Youtube.Com video sitesinde Allah ve YENI RAKI, Made in Turkey (Freedom of Speech) YouTube - Allah ve YENI RAKI, Made in Turkey (Freedom of Speech) KURAN'I YAKIN ---- BURN YOUR QURAN (My FREEDOM OF SPEECH) YouTube - KURAN'I YAKIN ---- BURN YOUR QURAN (My FREEDOM OF SPEECH) KURAN VE TUVALET KAGIDI (My FREEDOM of SPEECH) YouTube - KURAN VE TUVALET KAGIDI (My FREEDOM of SPEECH) EZAN VE DEMOKRASI YouTube - EZAN VE DEMOKRASI Beginning of Islam "Islamin Baslangici" YouTube - Beginning of Islam "Islamin Baslangici" Din kitabi 2007 edition YouTube - Din kitabi 2007 edition din islam bilim YouTube - din islam bilim Turkish Muhammed Caricatures 1, Made in Turkey http://www.youtube.com/watch?v=xw4PqErDqtk Turkish Anti-Islam Caricatures, Made in Turkey YouTube - Turkish Anti-Islam Caricatures, Made in Turkey adreslerinde yayınlanan videolar, içeriği itibariyle Allah (c.c.)'a, Hz. Muhammed (s.a.v)'e, Kuran ve İslam dünyasına, iğrenç, aşağılayıcı hakaretler içeriyor. Bu videolar ve bu videolar ile Youtube sitesi, nüfusu 2 milyarı aşan Müslümanları aşağılıyor. Bu nedenle bu videoların Youtube.Com sitesinden derhal kaldırılmasını istiyorum. Youtube sitesinin benzer olaylarda gösterdiği duyarlılığı tüm inançlarda aynı şekilde göstermesini istiyor ve bu videoyu protesto ediyorum. Gereğini arz ederim.. Saygılarımla.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YouTube'daki Rezalet Devam Ediyor! Bu duyarlı yaklaşımınıza teşekkür ederim. Hazırlatmış olduğınız protesto metinlerinden de yararlanarak çevremizdeki arkadaşlarıda duyarlı olmaya davet ettim. Gereğinide yerine getirdim. Forumdaki üye arkadaşlarında duyarlılığından eminiz zaten. |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | Cevap: YouTube'daki Rezalet Devam Ediyor! arkadaşlar kuranı kerimi kimse yakamaz kimse elini vuramaz kuranı kerimin ıkrarı vardır sizler bunu bilmediğiniz için kuranı kerimi korumaya calışıyorsunuz eğer kuranı kerimi cepe alan inasanlarda bunu bilselerdi saten kuranı kerimi yakmayla yok edemiyeceklerini bilirlerdi ve böyle sapıklıklara baş vurmazlardı kuranı kerimi kimsenin korumaya ve yok etmeye gücü yetmez bakın aşğıya Aşıklar 224. -HANCI PERVANE Mahallahta bir nura düş oldum Biri elif biri sindedir Arşın payında çara düş oldum Dört kitaptır incil tevrat Zebur kuran vara düş oldum Erenler yükledi köçümüzü Hak nazar kıldı Heceril esvete indi Feriştahlar heçeril esfete Ikrara düş oldum Tevek kil ettim bende Bende kendi başımı Doluyla badeye nöbet yerinde Düş oldum ağrı dağında Hak nazar kıldı Bunça nebiler velilere Çümlesine rahmet Eyledi kızıl deliye Ser verir semaye servi secere Her gün bağışla hızıra uluya Onun için böyle çar anası Şeş çiyet sufatı zatıyada kana düş oldum İlmi açıktır ayan ALLAH kimseye vermasin ziyan Ta nehindeki ateşe düş oldum Birde şemsidir arşın yüzünde Onunda perdesi aya karşıdır Yarebbi kimseye zarar verme Ne güneşe karşı nede aya karşı Yarebbi nede suya karşı nede Ateşe karşı nede toprağa karşı Bular öyle bir ana sırdır ki En büyük dörtü de dört anasırdır Ademde ateş rüzgar su toprak Dünyada büyüktür ademde büyüktür Aşıklar sadıktır mububetin mührüdür Dolu kız ile içilmez alahıın nuruyla Bade kız ile içilir Her gün eyle sözün söhbet yüzünü Kuran ademdir ama içten okunur Kuran ateşede düşer suyada düşer Yerede düşer ama edem çürür Fakat aşıkların sözü hiçbir yere düşmez Yine allah aşık gönderir Yine kuranı söyler bu sözüm haktır Hak diyene şüpem yoktur Aşık nikağını boşamak yoktur |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |