FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ONLİNE > Duyurular-SSS

web sitelerine gercek e-mail adresinizi vermeden uye olmak

SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "web sitelerine gercek e-mail adresinizi vermeden uye olmak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayali/Sahte mail alarak uyelik isteyen sitelere gerçek mail adresinizi kullanmadan üye olabilirsiniz Alıntı: Tempinbox.com nedir? Tempinbox.com ücretsiz ve sadece alıcı özelliği olan bir e-posta servisidir. Geçici e-posta adreslerini kullanarak, herhangi ..."

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-08-2007, 11:49 PM   #1
SITE ADMİN
 
YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Samsun/TURKEY
Yaş: 33
Mesajlar: 5.689
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet:
Rep Gücü: 337
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Exclamation web sitelerine gercek e-mail adresinizi vermeden uye olmak

Hayali/Sahte mail alarak uyelik isteyen sitelere gerçek mail adresinizi kullanmadan üye olabilirsiniz

Alıntı:
Tempinbox.com nedir?
Tempinbox.com ücretsiz ve sadece alıcı özelliği olan bir e-posta servisidir.
Geçici e-posta adreslerini kullanarak, herhangi bir web sitesine gerçek e-posta adresinizi vermeden, reklam ya da spam mail listelerine bulaşmadan üye olabilirsiniz.

Anlayamadım, tekrar açıklar mısınız?
Kişisel e-posta kutunuza çok fazla spam/reklam mesajı mı geliyor? Katılmak istediğiniz web siteleri gereksiz yere gerçek e-posta adresinizi mi istiyor? Bir çok site bu üyelik gibi yollarla topladığı e-posta adreslerini 3. kişilere satmaktadır. Sonuçta kişisel iletişim bilginiz yüksek rakamlarla satılmaktadır.

Tempinbox.com'da geçici e-posta hesaplarını kullanarak, gerçek e-posta adresinizi kayıt için e-posta onayı gerektiren web sitelerinden, servislerden, sunumlardan, forumlarda ya da pazarlamacılardan koruyabilirsiniz.

Tempinbox.com e-posta'ları diğer bir çok can sıkıcı durumda kullanılabilir. Belki birileri sana e-posta göndermek isteyebilir, ama bu kişiden sadece bir kez e-posta almak istiyor olabilirsiniz. Geçici ve tek kullanımlı bir çözüm varken, neden gerçek adresinizi kullanasınız?


Nasıl çalışıyor?
Herkes yapabilir:
1. önemsiz/vazgeçebileceğiniz bir e-posta ismi seçin, 12 karaktere kadar herhangi bir kelime olabilir.
2. bu e-posta adresini e-posta onayı gerektiren web sitelerine, servislere, sunumlara, forumlara ya da pazarlamacılara verin, böylece e-posta adreslerinizin 3.kişilere satılma ya da onlarla paylaşılmasıyla, reklam/spam mail almaktan korkmayın.
3. ardından, bu web sitesini ziyaret ederek e-posta hesabınızı kolayca kontrol edin
4. ya da bir RSS ya da ATOM okuyucu yazılımıyla e-posta hesabınıza ulaşarak, gelen kutunuzu uzaktan bir RSS okuyucusuyla takip edin.

Bir e-posta hesabı yaratmam gerekir mi?
E-posta hesapları seçtiğiniz kullanıcı adına bir e-posta geldiği sırada kendiliğinden aktif olur.

Daha önce kullandığımdan farklı bir e-posta adresi de kullanbilir miyim?
Dilediğiniz gibi. İstediğiniz kadar farklı e-posta adresi kullanabilirsiniz. Bir e-posta hesabını kullandıktan sonra, ücretsiz olarak bir diğerini kullanabilirsiniz.

Tempinbox.com e-posta hesabımdan bir e-posta gönderebilir miyim?
Hayır. Bu web sitesi üzerinden bir e-posta gönderilemez.

Tempinbox.com'dan SPAM mesajları almaya devam ediyorum, bunu lütfen durdurabilir misiniz?!?!
Tempinbox.com SPAM ya da benzeri bir e-posta GÖNDERMEZ. Sitemize dışarıdan gelecek spam mesajlarını engelleyemeyiz.
Biz sadece alıcı özellikli bir sunucuyuz. Sadece harici sunucular üzerinden kullanılabiliriz.


Hesaplar çok fazla spam mail içeriyor gibi görünüyor, neler oluyor?
Bazı spamciler akıllıca davranıyorlar, junk mail gönderirken Tempinbox.com'daki tahmini sık kullanılan ön isimlere mail gönderebiliyorlar. Çok az kişi, çok fazla ANTI-SPAM ürün geliştiricilerinin bizim servisimizi, SPAM mesajları tespit etme kaynağı olarak kullandıklarını biliyor. Önerimiz az rastlanır bir e-posta ismi seçmeniz, JohnDoe1979@tempinbox.com gibi. E-posta isminiz ne kadar benzersiz olursa, başkalarının da o adresi kullanma ihtimali o kadar azalır. Belki tüm servisler için tek bir e-posta hesabı kullanmak isteyebilirsiniz,johndoewashingtonpost@tempinbox.c om gibi.


E-posta adreslerini topluyor ve satıyor musunuz?
Kesinlikle hayır. Tempinbox.com bir anti-spam oluşumudur. Kişilerin e-posta adresleri hiç bir şekilde toplanmaz ve satılmaz. Ayrıca zaten bu e-posta adresleri bizim tarafından sağlandığı için bunları toplayıp Spam amaçlı kullanamayız.

RSS ve ATOM nedir? Neden bu özelliği sunuyorsunuz?
Yayıncılar, size e-posta ile bilgi gönderirken, kontrol onlardadır, siz de değil. Hatta bir web sitesi ya da mail listesinden ayrılmanıza rağmen, bunu kontrol etmeniz için bir yol yoktur. Eğer yayıncı sizi listeden çıkartmak istemezse durum çok kötüdür. Onlar isminizi 3.kişilere satma olanağına sahiptir.
RSS ile bir RSS servisinden bilgi almaya ne zaman başlayıp ne zaman bitireceğinize karar verebilirsiniz, kontrol sizdedir, onlarda değil.
__________________
İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz...
YukseLL isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadın Olmak ..YuDuM.. Supermeydan Kadın 8 19-09-2008 05:06 AM
kabir azabı (resim + yazı)+18 karaca10 Korku Gerilim 91 24-03-2008 03:15 PM
Beşer Zulmeder ,Kader Adalet Eder KopiLL islam (Müslümanlık) 2 14-11-2007 07:35 PM
Matrix - Kader - Hayır ve Şer - Ying Yang Cinistan Dini Hikayeler 0 02-11-2007 01:18 AM
Türk olmak nedir? doğangüneş Serbest Kürsü 2 27-08-2007 06:42 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:17 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO