![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "Siteden Ayrılıyorum!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Artık bu ortamın benim fikir ve görüşlerime uymadığı için bu kararı aldım şimdiye kadarki gösterdiği ilgiden dolayı Yüksel'e teşekkür ederim!Şu dakikadan sonra artık sitede aktif olarak yer almayacağımı belirteyim ayrılma ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 292 Rep: 28805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siteden Ayrılıyorum! Artık bu ortamın benim fikir ve görüşlerime uymadığı için bu kararı aldım şimdiye kadarki gösterdiği ilgiden dolayı Yüksel'e teşekkür ederim!Şu dakikadan sonra artık sitede aktif olarak yer almayacağımı belirteyim ayrılma kararımın kimseyle alakası yoktur sadece sitenin benim perspektif'ime uymadığı için bu kararı vermek zorunda kaldım bundan sonraki dönemlerde Yüksel'e ve diğer yönetici arkadaşlara Aynı başarıyı sürdürmelerini temenni ediyorum!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siteden Ayrılıyorum! BayX Arkadasımın gercekten siteye cok emegi gecti, Ayrılmasına uzuldum,Kendisine bundan sonraki hayatında basarılar dilerim
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| | #4 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siteden Ayrılıyorum! Keşke ayrılmasaydın be kardeşim sensiz tadı olmazki hiçbirşeyin.çok üzüldüm gerçekten.hadi geri dön,herşeyime karış kızmıcam ablacım. ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siteden Ayrılıyorum! ayrılmanıza üzüldüm.bu site gayet seviyeli ve dopdolu bir site.sebebin bu olduğuna eminmisiniz?
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Siteden Ayrılıyorum! Gelene hoşgeldin demek hem karşıya hem kendimize katkı yapıyor, ama ayrılma kararı verene gülegüle demek bile insanın duygularını buruk yapıyor. Gönlüne göre olsun diyorum. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Siteden Ayrılıyorum! siteye yeni katılan biri olrak merak ettim,daha yeni tanıyorum siteyi umarım daha önce ayrıldığım sitedeki saçmalıkları yaşamam burda.bende bay x gibi başka bi siteden ayrılıp geldim buraya..herkes için hayırlısı..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 292 Rep: 28805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yuvaya Geri Dönüyorum! Yuvaya geri dönme kararı almış durumdayım ara verdiğimiz yerden hız kesmeden aynen devam edicez inşallah siteye hayırlı olur yeniden burada olmak çok güzel!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #10 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yuvaya Geri Dönüyorum! Hoşgeldin canım kardeşim benim.sensiz tadı olmuyordu buranın.iyiki geldin.
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |