![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "siteden ayrılıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Selam arkadaşlar siteden ayrılıyorum; Gerçekten çok güzel ve emek verilmiş bir forum adresi burası yüksel beyi tekrar tebrik ediyorum.Eğer kalp kırdıysam özür diliyorum,gerçekten güzel paylaşımlar yaptık beraberce burda,herkese saygılarımı sunuyorum...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siteden ayrılıyorum Selam arkadaşlar siteden ayrılıyorum; Gerçekten çok güzel ve emek verilmiş bir forum adresi burası yüksel beyi tekrar tebrik ediyorum.Eğer kalp kırdıysam özür diliyorum,gerçekten güzel paylaşımlar yaptık beraberce burda,herkese saygılarımı sunuyorum. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum arkadaşım ne oldu neden ayrılıyorsun ? |
| |
| | #4 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum Alıntı:
bak her şey güzel olacak sakın ama sakın bunu yapma gülüm bırakıp gitmek acizlerim işi sen zor olanı yap yani kalmayı dene
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: çankaya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum gülüm bende oziye katılıyorum pire için yorgan yaktığını düşünerek doğru bulmuyorum bu yaptığını arkadaşım sakın meydanı kimseye bırakma anladın sen onuuu iyi forumlar... |
| |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum Alıntı:
o kaçacak kadar aciz değil göreceksiniz hepiniz yanılacaksınız ve oda tekrar dönecek hadi kanka ne olur bizi bırakma
| |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum Bu forma yeni üyeler kazandırma gayreti içinde iken, katılımı yüksek ve sevilen arkadaşımızın ayrılma kararına üzülmemek elde değil; Umarım kararını tekrar gözden geçirir ve bizlerle paylaşıma devam eder, o zaman yeni kararını kutlarız. |
| |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() | siteden ayrılıyorum Alıntı:
bu siteye katılan tüm arkadaşlarımızdan sizin adınıza ben özür dilerim siz moderatör olarak taraf tutmamanız vede insanlara karşı daha olumlu yaklaşmanız formun düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlamanız gerekir ama siz tam aksini yapıyorsunuz siz moderatörlüğe kaptırmıssınız kendinizi siz yönetici olarak durun yapmayın etmeyin demeniz vede olgun bir kişi olarak yaklaşmanız gerekirken şu yaptığınıza bakın sizi tebrik ediyorum
| |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum 11.06.07 günü 2 arkadaşımızı sitemizden ayrılmalarına veya ayrılmasına sebeb olarak kayıp ettik şimdi herkes sevinsin mutlu olun haydi en büyük sizlersiniz gitmelerine izin verdiniz istediklerinizde oldu eminim ki mutlusunuzdur dostluk arkadaşlık kardeşlik bu değil arkadaşlar sizin yaptıklarınız çok ayıp ben kendi adıma çok üzüldüm vede sizlere söyleyecek tek kelime bulamıyorum helal olsun sizlere
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum konuyu yeni okudum ve Gülüm'ün ve de di.al'in (çisehe) yeniden gitmesine üzüldüm ama onlarda haklılar sonuçta şimdi boşverin takmayın kalın desem geri gelmezler o zaman arkadaşlar hoşçakalın sizleri seviyorum..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |