![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Duyurular-SSS forumu içinde "siteden ayrılıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "her ne olursa olsun gülüm felan önemli değil başkası olsa yine aynı şeyi yaparım ben arkadşlarımı 3-5 kuruş verim almadım her ne kadar onlarla kavgada etmiş olsam şu kısa sürede ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum her ne olursa olsun gülüm felan önemli değil başkası olsa yine aynı şeyi yaparım ben arkadşlarımı 3-5 kuruş verim almadım her ne kadar onlarla kavgada etmiş olsam şu kısa sürede çok iyi dost olmuştuk umarım herkes şimdi rahattır evet arkadaşlar şimdik çok sinirli vede kin doluyum İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum ah canım ya neden ayrılıyosunki üzüldüm bak şimdi hadi hayırlısı olsun bakalım sana başarılar bundan sonraki forumlarında senin gibi birini tanıdığımız için çok menmunuz byy güle güle:redface: |
| |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum hayat süprizlerle doludur buda süprizlerinden birtanesi :(((
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: siteden ayrılıyorum |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |