![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "haclenmemek için yapmanız gerekenler" başlıklı konu görüntüleniyor, "hacklenmemek için yapmanız gerekenler -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar ben bu işi yaparken erişemediğim kişilerin yaptıklarını yazıcam 1-)asla yüzyüze görüşmediğiniz kişilerden resim foto veya başka bir şey almayın 2-)msn şifreniz örneğin şu şekilde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | haclenmemek için yapmanız gerekenler hacklenmemek için yapmanız gerekenler -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar ben bu işi yaparken erişemediğim kişilerin yaptıklarını yazıcam 1-)asla yüzyüze görüşmediğiniz kişilerden resim foto veya başka bir şey almayın 2-)msn şifreniz örneğin şu şekilde olabilir 12345@ssjsa şekklinde olursa mail bomberlardan da bu şekilde kurtulursunuz kişilerin kullandığı taktikler şunlardır; chat de kız taklidi yapıp size resim yollama ayağıyla virüs yollama herhangi birisi tanıdığınız bir mail adresini hackleyip size "abi bak çok komik bişi buldum yolllıyım mı" şeklinde sölerse siz şüphelenip direk (eğer varsa) arkadaşkınızın cebini çaldırın yoksada almayın en azından kurtulursunz unutmayın ki o hack yapan kişiler 19 unu doldurmamış sıpalardır (benim gibi ) birde asla hacker olduğunu anladığınız kişiye asla ama asla küfretmeyin çünkü banada aynısı oldu kesinlikle ölüm kalımn meselesi oluyor o pc yi çökertmek anlarsınız o kişinin hacker olduğunu işim var veya nie yapıosun böle şeyler diyim yumuşatın soınrada çıkın yoksa asla o kişiden kurtulamazsınız ben daha yeni taktikler yazarım isterseniz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: haclenmemek için yapmanız gerekenler arkadasım bana port noların anlamlarını buraya yazabilirmisin. Ayrıca bi kaç ufak numaralarınıda anlatsan:smile: hiç fena olmaz yani... Hadi kalın sağlıcakla...... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: izmirliyim.izmirde oturuyorum.
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: haclenmemek için yapmanız gerekenler paylaşımın için teşekkür ederim... LeGeND_SmH |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |