![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "Birden cok kisiyle goruntulu konusma" başlıklı konu görüntüleniyor, "Msn de birden fazla kisiyle goruntulu konusma yapmanıza olanak veren program downloads alternatif downloads adresi..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Eskisehir
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 609 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birden cok kisiyle goruntulu konusma Msn de birden fazla kisiyle goruntulu konusma yapmanıza olanak veren program downloads alternatif downloads adresi
__________________ Okadar Program ekledik Ne Tesekkur eden var,Ne Rep gonderen. Kimseye Yaranılmıyor :( |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Birden cok kisiyle goruntulu konusma merhabalar arkadasım be ındırdım ama nasıl calıyor pek cozemedım yardımcı olursan sevıırım yıne sadece bır kısıyle goruntulu sohbet edebılıyorum sımdıden tesekkurler :D |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Birden cok kisiyle goruntulu konusma Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Birden cok kisiyle goruntulu konusma arkadaşım insanlara yanlış bilgi verme bir programı ekliyorsan bu siteye önce bi kendin kullan yükle ne işe yarıyor ona bak ondan sonra ekle ve ona göre konu ac buuraya birden fazla msnde görüntülü konusma diye konu acmıssın ben googleden arattım girdim programı indirdim ki baktımki senin çoklu konusma dediğin program split cam çıktı bu programın özelliği msnde kedni kameranmış gibi video koyuyorsun karsı taraf izliyor yanlış bilgi verme !!!! |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Birden cok kisiyle goruntulu konusma arkadasım yok öyle bir şey adam yerine koyum sana cevap bile vermemişler başka yerlerden alıp eklemişler buraya kendileri bile bilmiyor programın ne olduğunu |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |