![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "buradan istediğiniz fontun sağ alt köşesındekı download butonunu tıklamanız yeterli. Indırdıgınız fontları; denetim masası -> yazı tipleri klasorunun içine atabilirsiniz yada C:\WINDOWS\Fonts dan ekleyebilirsiniz..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! buradan istediğiniz fontun sağ alt köşesındekı download butonunu tıklamanız yeterli. Indırdıgınız fontları; denetim masası -> yazı tipleri klasorunun içine atabilirsiniz yada C:\WINDOWS\Fonts dan ekleyebilirsiniz |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! tesekkürler emeginize saglik |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: 38_kayseri_38
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! ellerine saglik paylasimin icin tesekkür ederim |
| | |
| | #5 |
| Banned | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! ellerin dert gormesin kardesim |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: bursalıyım istanbulda oturuyom Yaş: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! nbr millet :mad: iyisinizdir inşallah bende yeni katıldım bu foruma |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! oparoterin saibi kim olduğunu biliyormusunuz beyler ben bilmiyomda |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! slm kübra 1992 nslsın hayat nsl gidio |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! slm nbr yaş kaç nerden msnniz varmı |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn 'deki Yazı Tiplerinden Sıkılanlar!! artık klasik bir hal aldı bence daha yenilikçi olmamız lazım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |