![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "TitreşiM Sesİ YeriNe İsteDiğİN MüziĞi KoY..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bilgisayarınızda sırasıyla Şu adımları uygulayın 1-DENETIM MASASI 2-SES EFEKTI VE SES AYARI 3-SES EFEKTI 4-PROGRAM OLAYLARI 5-MSN MESSENGER YENI BIR ILETI GELDIGINDE YA DA KISI CEVRIMCI OLDUGUNDA SEVDIGINIZ SARKININ EN ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | TitreşiM Sesİ YeriNe İsteDiğİN MüziĞi KoY... Bilgisayarınızda sırasıyla Şu adımları uygulayın 1-DENETIM MASASI 2-SES EFEKTI VE SES AYARI 3-SES EFEKTI 4-PROGRAM OLAYLARI 5-MSN MESSENGER YENI BIR ILETI GELDIGINDE YA DA KISI CEVRIMCI OLDUGUNDA SEVDIGINIZ SARKININ EN GÜZEL BÖLÜMÜNÜN CALSMASINI SAGLAYABILIRSINIZ YA DA TITRESIM GELDIGINDE Programin Adı power Mp3 Cutter 1.Programı açın ve sol üste yer alan load file tıkla***** istediğiniz şarkıyı acin 2.Şarkı calmaya basladiktan sonra hangi bölümü almak istediğinize kara verin (mesela sarkinin en hareketli yerini keserek titresim sesi yapabilirsiniz) 3.Daha sonra yeşil düğmelerden yukari el isaretine tikla***** sarkiyi kesme islemine baslayin....istediğiniz kısma kadar devam ettikten sonra aşağı el işaretine tıkla***** işlemi bitirin 4.Sağda yukarda bulunan dosya aç kısmına tıklayın ve kestiğiniz yerlerin saniyelerini yazın daha sonra okeye basarak kaydedin. 5.Kayit formatini wav yapmayı unutmayın 6.Şimdi denetim masasi/ses e giderek kaydettiğiniz sesi seçin ve msn e ekleyin http://rapidshare.de/files/13541051/MP3Cutter.rar.html |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |