![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "msn kardeşliği" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar supermeydan üyüeri olarak aradıklarımızı daha çabuk bulmak ve daha iyi iletişim sağlamak içim msn kardeşliği başlatalım diyorum bilmem siz ne dersiniz? öncülüğü yapıp kende mn mi veriyorum msn:can@candanturk.com..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | msn kardeşliği arkadaşlar supermeydan üyüeri olarak aradıklarımızı daha çabuk bulmak ve daha iyi iletişim sağlamak içim msn kardeşliği başlatalım diyorum bilmem siz ne dersiniz? öncülüğü yapıp kende mn mi veriyorum msn:can@candanturk.com |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: msn kardeşliği selam ben mc.lanet mc.lanet@hotmail.com özellikle içinizde müzükle özellikle alanı rap olan ama fark etmez ilgilenen varsa buyursun :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: msn kardeşliği slm bende tayyarbaba MSN:tayyar27@hotmail.com |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Cevap: msn kardeşliği Hadi arkadaşlar sizide msn kardeşliğine davet ediyorum.... |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: msn kardeşliği matrixugur@hotmail.com bende yeniyimmm
__________________ Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: msn kardeşliği |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: msn kardeşliği bende bu forumda yaklasık 6 aydır takılıyorum buda benıum adresım msn: marJinal@ortamcillop.net |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: msn kardeşliği ben yeni takılmaya başladım, ama değecek galiba ozm_mehmet@msn.com |
| | |
| | #9 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: msn kardeşliği Alıntı:
hasret_kafesi46@hotmail.com
__________________ Halil Batın | |
| | |
| | #10 |
| Banned | Cevap: msn kardeşliği abkasi007@gmail.com isteyenler eklesin ama sadece gerçek arkadaşlık kurmak isteyenler eksin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |