![]() |
|
| | |||||||
Msn bul ile artık msn adrsi bulmak çok daha kolay.İsim ve soyisim yazıyorsunuz o da size msn adresini veriyor Kurup programı çalıştırdıktan sonra karşınıza ilk gelene later diyin. Alınca SETTINGS
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() | Msn Bulma Programı Msn bul ile artık msn adrsi bulmak çok daha kolay.İsim ve soyisim yazıyorsunuz o da size msn adresini veriyor Kurup programı çalıştırdıktan sonra karşınıza ilk gelene later diyin. Alınca SETTINGS e girin orda ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYİP 1.YE AD 2. SOYADI YAZIN ok diyip çikin ve programdan search a tıklayın aramaya başlıyor .1 de connection var oradan'da kaçtane server de aramasını istiyorsanız seçin!! BURADAN veya BURAYA TIKLAYIP ACILAN SİTEDEN İNDIREBILIRSINIZ
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 4 ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı emeği geçen herkese çok teşekkürler |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 4 ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı Arkadasım paylaşımın için çok saol. Gerçekten işime yaradı... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı ben başka bir siteden aynı şeyleri buldum programı indirdim ama arama yapmıyor hiç bulmuyor |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı teşekkürler sayın admin fakat kimse kendi isim soyismiyle msn almıyor ki keşke öyle olsada bizlerde bulabilsek :redface: |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 4 ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı saol kardeş. bende boyle bir şey arıyodum. emeğine sağlık |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı çok güzel yaa teşekkür ederizz:smile:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA :Riquilla: |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı tam işime yarıcak bi program çok saol Emeğine sağlık !!!! |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı elinize saglık kolay gelsin başarılarınız devamı ile |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() | Cevap: Msn Bulma Programı Eline sağlık yüksel abi.Az ama öz paylaşımlarını bizlere sunuyorsun.Saygılarımı sunarım Gerçi aradığım kişi çıkmadı ama işime yarayacağı kesin. :)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |