![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "MSN'i açın ve listenizde çevrimiçi olan birisine "rahip" yazıp gönderin. Sonuç, maalesef olumsuz. Maalesef mesajınız karşı tarafa gitmedi. Bu sansürün ve denetlemenin neden yapıldığı konusunda herhangi bir açıklama yok. Bu ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor MSN'i açın ve listenizde çevrimiçi olan birisine "rahip" yazıp gönderin. Sonuç, maalesef olumsuz. Maalesef mesajınız karşı tarafa gitmedi. Bu sansürün ve denetlemenin neden yapıldığı konusunda herhangi bir açıklama yok. Bu engellemenin, sadece Türkiye'deki MSN kullanıcıları için yapıldığı da söylenenler arasında. Ancak yurtdışındaki bilgisayar kullanıcılarına da bu kelimeyle ilgili sansürün uygulandığı, basit denemelerle ortaya çıkıyor. Diğer Yasak Kelimeler de Var mı? Bu uygulama, Microsoft tarafından uygulanan sansürün hangi boyutta olduğu sorusunu da akıllara getiriyor. Yasaklanan diğer kelimelerin ne olduğu merak konusu. MSN kullanıcıları, yasaklanması muhtemel kelimeleri denemeye başladılar bile. shiftdelete.net
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor hayret denedim gitmiyor gerçekten açıklama bile yapmıyor..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor Gerçekten çok ilginç, her türlü denedim gitmiyor, rahip, (rahip) [rahip] "rahip" !rahip, rahip! yok gitmiyor, karşı tarafa ileti yazıyor gösteriyor ama gitmiyor, enteresan! Bu mesajı yazıktan sonra da r_a_h_i_p_ olarak denedim bu gitti:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN Konu onairci tarafından (18-02-2008 Saat 09:26 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor yaa boşversenize nasıl gitmiyor bal gibi gidiyor ben defalarca denedim gidiyor |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: MSN'de bu kelime karşıya gitmiyor Önceden gitmiyordu, artık gidiyor!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| messenger, msn |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |