![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "Msn sifremi Unuttum" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaslar benım sorunum msn adresımı acamıyorum şifresini değiştirdiler yada unuttum ama diğer bolumlerde hatırlayamıyorum bıldıgımkadarı ile pc herseyı kaydedıyor yanı msn sıfremıde kaydetmıstır galıba dımı bır yerlere ona nasıl ulasabılırım ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Msn sifremi Unuttum arkadaslar benım sorunum msn adresımı acamıyorum şifresini değiştirdiler yada unuttum ama diğer bolumlerde hatırlayamıyorum bıldıgımkadarı ile pc herseyı kaydedıyor yanı msn sıfremıde kaydetmıstır galıba dımı bır yerlere ona nasıl ulasabılırım acaba eger bır yardım edersenız cok sevınırım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |