![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "isimden kişinin msn sini bulun ...!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Programı kullanırken şunu aklınızdan çıkarmayın ki hotmaile (yani msn yede oluyo) hesap açarken herkes gerçek ismini kullanmaya biliyor.Biraz programı anlatayım:: Kullanımı kolay . Dinleyin ya da okuyun:Şimdi dosyayı açın orda ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Programı kullanırken şunu aklınızdan çıkarmayın ki hotmaile (yani msn yede oluyo) hesap açarken herkes gerçek ismini kullanmaya biliyor.Biraz programı anlatayım:: Kullanımı kolay . Dinleyin ya da okuyun:Şimdi dosyayı açın orda SETTİNG diye bi yer var ordan ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME var onu tıklayın ve yanına istediğiniz ismi yazın sonra search seçin arasın bulsun. [Hidden Text]: http://www.dvd800.com/download/seh.exe kolay gelsin emege saygı....!
__________________ Repleri EsirgemeyinSevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |