![]() |
| | |||||||
BİLGİSAYAR & İNTERNET katogorisi Msn, icq, skype, chat, irc, mirc forumu içinde "Msn de oturum açma hatası..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar benim 3-4 gündür msn em açılmıyor aynı zamanda windows un sitelerine de giremiyorum microsoft.com gibi msn.com gibi ne yapmam gerek virüs taraması yaptırdım birşey çıkmadı 81000306 hatasını verdi baktım ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Msn de oturum açma hatası... Arkadaşlar benim 3-4 gündür msn em açılmıyor aynı zamanda windows un sitelerine de giremiyorum microsoft.com gibi msn.com gibi ne yapmam gerek virüs taraması yaptırdım birşey çıkmadı 81000306 hatasını verdi baktım bu hata üzerine internete çözüm var ama hepsini yaptım olmadı benim anlamadığım neden microsoft la bağlantım kesilir hata mesajında sistem dosyasında ad çözümlemesine etki edecek MSDN ile ilgili girdiler var diyor ne yapmalıyım acil yardım |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Msn de oturum açma hatası... kimse bakmamış ama ben çözdüm modemi resetledim düzeldi bence msn bu gibi hatalar verirde uzun süre çözemezseniz bu yola başvurun mutlaka çözülecektir... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Msn de oturum açma hatası... bana bu akşam oldu. 7.5 kullanıodum yeni sürümünü yüklemezseniz msn açılmaz dedi. bende live yi yükledim şimdide açılmıyor. 8100030d hata kodunu werdi.. bu live çok ağır bi program ya... |
| | |
| | #4 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 426 Rep: 41654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Msn de oturum açma hatası... Alıntı:
Bu hatanın birkaç farklı nedeni ve çözümü mevcuttur. Neden 1 : Bilgisayarınızın yüksek güvenlik altında çalışması.. ( Güvenlik duvarı,antivirüs; firewall ayarlarınız ) Bu hata live'da sıklaşmıştır, eski sürüm msn 7.5 kullanmayı sevenler, o sürümü kullanabilirler. Neden 2 : Bios pilinizin zayıflamasından dolayı,saat ayarlarınızın geride kalması.. Neden 3 : Genel,klasik msn hataları ( daha detaylı bir araştırma yapmak zorunda kalabilirsiniz ) Not : Bu çözüm yollarını kullanırken, msn'den system tray'da yani saatin bulunduğu bölgedende çıkış yaptığından emin olunuz. İlk Çözüm Yolu : Bilgisayarınızın saat ayarı... MSN'i kapatın bilgisayarın saatini Gün /Ay / Yıl / Saat / Dakika olarak güncelleyin.. Veya bios'a girip, biostan saat ayarını yapınız.. İkinci Çözüm YOlu : başlat >Çalıştır > regsvr32 softpub.dll girip enter diyoruz... Üçüncü Çözüm Yolu : Kullandığınız antivirüs programlarının, hassasiyetinden emin olunuz. Eğer engelliyorsa izin veriniz, hangi antivirüs kullandığınızı bilemiyeceğim bunu tek tek antivirüslere göre anlatamayacağım,ama siz izin verdiğinden emin olana kadar bu işlemi hallediniz. Zone Alarm,Kaspersky gibi güvenlik programları kullanıyorsanız özellikle bu hata ile karşılaşmamanız çok nadir bir durum. Kullandığınız güvenlik programlarının eminimki izinliler listesi vardır,kesinlikle kontrol ediniz ve uygulayınız.. Windows Güvenlik Duvarı ayarları.. Resim : ![]() Resimde gözüken tik işaretlerinden emin olunuz, yani izin verdiğinizden. Dördüncü Çözüm Yolu : Msn > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Bağlantı Sorun Gidericisi ( çalıştırın ) > verilen hatayı onarınız > size bir onay sorusu soracaktır; silmek için onaylayınız... Not 2 : Son çözüm yolu için system tray'dan çıkmaya çalışmayın,zaten mümkün değil; oradan gireceksiniz... Halada çözemediyseniz,çaresiz kaldıysanız: sistem geri yükleme yapınız. ( hatayı almadığınız bir önceki güne ) alıntıdır.. Diğe Msn hataları ve çözümleri için tıklayınız
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |