![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ne hayallerim vardı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kucuk iken ne hayallerim vardı ASK,İŞ,PARA,ARABA ASK : Yok IŞ : Var ama sevdigim işi degil,buldugum işi yapıyorum ARABA : Var ama hayalımdeki degil PARA : Eh işte namerd'e muhtac ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 55 Rep: 5299 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne hayallerim vardı? Kucuk iken ne hayallerim vardı ASK,İŞ,PARA,ARABA ASK : Yok IŞ : Var ama sevdigim işi degil,buldugum işi yapıyorum ARABA : Var ama hayalımdeki degil PARA : Eh işte namerd'e muhtac olmayacak kadar (bunada sukur) En onemlisi Artık hayal kuramıyorum Ne dersiniz?, Buyuyunce insanın hayalleri kuculuyormu? Siz hayallerinizi gerceklestirebildinizmi? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne hayallerim vardı? Alıntı:
Aşk: olduğu kadar yıllandı ama şükür var. İş: Başımdan aşkın Araba: Ayağımı yerden kesiyo şükür hiç özenmiyorum yetiyor. Para: Şükür sıkıntım yok; Eveeet en önemlisi: Hayat badirelerinden hayal kuramadığım gibi geçmişte kurduğum hayalleri bile hatırladıkca hoşuma gidiyor. Uygulayamadıklarım ise yaşam tarzım, inanç ve fikirlerime ters gelmeye başladı, al sana gerçek. sagolasın. | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne hayallerim vardı? ben madde koyamicam hayallerini çok erken kaybetmiş bir insandım ve mora gibi hayal kurmayı beceremiyordum.. 6_7 ay önce bir takım tesadüflerin ve fikir aldığım insanların da desteğiyle hayata yenişden başladım denebilir...ve hayal kurmak da geldi ardından.. inanın o kadar zor oldu ki yeniden hayal kurmak,hayal kurmak birazda hayal kurma egzersizleriyle oldu bende... neler istediğime karar verdim şimdi 6 aylık emeğimi vermiş olarak.2 gün sonraki öss ye girip kendime kendimi ispatlayacağım... hayatımı çocukluğumda kurduğum , şimdi yeniden kavuştuğum hayallerim üzerine kurmak için elimden geleni de yapacağım... herşeyden önemlisi KENDİME GÜVENİYORUM... çok mu ütüledim sanki ![]() ![]() bağışlayın arkadaşlar sadece örnek vermek istedim ![]()
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ne hayallerim vardı? benim küçükken hayellerim oldu ama hiç biri gerçek olmadı şimid büyüdüm ve hayellerimde büyüdü :))) bu demektir ki bu defa yine gerçekleşmeyecek ama en çok peugeot 407 bir siyah arabam bir manitam bir masal kitabım bir arkadaşım bir de denizde giymek için mayon olsun :)))))) başka bir şey istememm
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ne hayallerim vardı? insanların hayallerini gerçeğe çevirebilmesinin engerçekci yolu hayalden gerçeğe çıkmakdır hayali gerçeğe çevire bilmek dir hep hayal kurarsa bir insan hayal dün yasından dışarı çıkamaz ama insan isterse hayallerini başarır çünki hayal olmadan gerçekler olamaz her başarının altında hayalin imzası vardır. saygılarımla |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |