FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Ne hayallerim vardı?

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ne hayallerim vardı?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kucuk iken ne hayallerim vardı ASK,İŞ,PARA,ARABA ASK : Yok IŞ : Var ama sevdigim işi degil,buldugum işi yapıyorum ARABA : Var ama hayalımdeki degil PARA : Eh işte namerd'e muhtac ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-05-2007, 12:34 PM   #1
Uye Grubu

KopiLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes doğar yasar ve ölür.Önemli olan hayatı nasıl yaşadığınızdır

Blog Mesajları: 19
KopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyor
Ne hayallerim vardı?

Kucuk iken ne hayallerim vardı ASK,İŞ,PARA,ARABA

ASK : Yok
IŞ : Var ama sevdigim işi degil,buldugum işi yapıyorum
ARABA : Var ama hayalımdeki degil
PARA : Eh işte namerd'e muhtac olmayacak kadar (bunada sukur)
En onemlisi Artık hayal kuramıyorum

Ne dersiniz?, Buyuyunce insanın hayalleri kuculuyormu?
Siz hayallerinizi gerceklestirebildinizmi?
KopiLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 29-05-2007, 11:12 PM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: Ne hayallerim vardı?

Alıntı:
mora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kucuk iken ne hayallerim vardı ASK,İŞ,PARA,ARABA

ASK : Yok
IŞ : Var ama sevdigim işi degil,buldugum işi yapıyorum
ARABA : Var ama hayalımdeki degil
PARA : Eh işte namerd'e muhtac olmayacak kadar (bunada sukur)
En onemlisi Artık hayal kuramıyorum

Ne dersiniz?, Buyuyunce insanın hayalleri kuculuyormu?
Siz hayallerinizi gerceklestirebildinizmi?
Beni geçmişe götürdünüz;

Aşk: olduğu kadar yıllandı ama şükür var.
İş: Başımdan aşkın
Araba: Ayağımı yerden kesiyo şükür hiç özenmiyorum yetiyor.
Para: Şükür sıkıntım yok;

Eveeet en önemlisi: Hayat badirelerinden hayal kuramadığım gibi geçmişte kurduğum hayalleri bile hatırladıkca hoşuma gidiyor. Uygulayamadıklarım ise yaşam tarzım, inanç ve fikirlerime ters gelmeye başladı, al sana gerçek. sagolasın.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 15-06-2007, 04:57 PM   #3
Yeni Uye

depresyoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeVdİğİn KaDaR SeViLeCeKsİn..!!!!

depresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taş

ben madde koyamicam
hayallerini çok erken kaybetmiş bir insandım ve mora gibi hayal kurmayı beceremiyordum..
6_7 ay önce bir takım tesadüflerin ve fikir aldığım insanların da desteğiyle hayata yenişden başladım denebilir...ve hayal kurmak da geldi ardından..
inanın o kadar zor oldu ki yeniden hayal kurmak,hayal kurmak birazda hayal kurma egzersizleriyle oldu bende...

neler istediğime karar verdim
şimdi 6 aylık emeğimi vermiş olarak.2 gün sonraki öss ye girip kendime kendimi ispatlayacağım...
hayatımı çocukluğumda kurduğum , şimdi yeniden kavuştuğum hayallerim üzerine kurmak için elimden geleni de yapacağım...

herşeyden önemlisi KENDİME GÜVENİYORUM...

çok mu ütüledim sanki
bağışlayın arkadaşlar sadece örnek vermek istedim
Alt 15-06-2007, 05:17 PM   #4
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

benim küçükken hayellerim oldu ama hiç biri gerçek olmadı

şimid büyüdüm ve hayellerimde büyüdü :))) bu demektir ki

bu defa yine gerçekleşmeyecek

ama en çok peugeot 407 bir siyah arabam bir manitam bir masal kitabım

bir arkadaşım bir de denizde giymek için mayon olsun :)))))) başka bir şey istememm
Alt 02-07-2007, 01:41 AM   #5
Yeni Kayıt

uzakgezegen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
uzaydan göndrilen biyolojik bilgisayar olan ben.ve dünyam.tabiki insanlar

uzakgezegen will become famous soon enoughuzakgezegen will become famous soon enough
uzakgezegen - MSN üzeri Mesaj gönder

insanların hayallerini gerçeğe çevirebilmesinin engerçekci yolu hayalden gerçeğe çıkmakdır hayali gerçeğe çevire bilmek dir hep hayal kurarsa bir insan hayal dün yasından dışarı çıkamaz ama insan isterse hayallerini başarır çünki hayal olmadan gerçekler olamaz her başarının altında hayalin imzası vardır. saygılarımla
uzakgezegen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil