![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "gerçekler acımıdır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gercekler acımıdır? a. Evet b. Hayır c. Biraz d. Tatlı e. Ekşi..."
| Anketimiz: Gercekler Acımıdır?... | |||
| evet | | 29 | 46,03% |
| hayır | | 6 | 9,52% |
| biraz | | 23 | 36,51% |
| tatlı | | 0 | 0% |
| ekşi | | 5 | 7,94% |
| Katılımcı sayısı: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? bence gerçekler çoğunlukla acı oluyor, şöyle hem gerçek olupta hemde tatlı olan gerçekler çok nadir.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? evliliğin acı olduğunu nerden biliyorsunki sen hiç evlendinmi.evlilik hiçte acı değildir bu hayatta tek başına ,amaç olmadan,mutluluk olmadan(günlük aşklarla mutlu olunmaz)yaşanırmı.ama evlenirsin çoluğun cocuğun olur,amacın olur,yaşama sebebin olur,hayatına renk gelir.sen oralardanbağırıyorsun bekarlık diye ama yaşın geçincede bağırıcanmı bakalım. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? GERCEKLER ACIDIR ELBET.TIPKI YASADIGIMIZ HAYAT GIBII... EVET Konu wsvg54 tarafından (28-05-2007 Saat 08:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? Bu anketin ilmi bir sonucu yoktur. yani bütün değerlendirmeler subjektif olacaktır. Peki nedir bu amket? Bence ucu açık bir konunun anket olarak sunulması derli, toplu cevap ve akış sağlayamaz, bence ve aldığım (istatistik ve karşılaitırmalı araştırma) derslere rağmen bu anketi ilgi ile izlemek istiyorum. SONUÇ: Bu sitede anket olarak kabul şartları oluşmayan bir konunun nasıl bir süreç izleyeceği bile ilginçtir. Ucu açık sorudan anket olmaz. İlmi bir sonuçtur. İyi sohbetler |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? Neden acı olsunki gerçekler bir tane doğru vardır kaçtane doğruyu savunuyoruzki. Herkes kendi düşüncelerini ve kendi hislerini baz alma gereksinimi duyuyor ise bana görede gerçekler asla acı olmadı,kesinlikle hayır! |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? evet hemde çok kulaklarımı kapıyorum duymak istemiyorum gidin başka yerde konuşun anlatın olumsuzlukla gelmeyin yanıma diyorum lanet olsun olmuyor yine |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? gerçekler biberdir. herkese sevgiler
__________________ Cesaretin bittiği yerde esaret başlar:smile: |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: gerçekler acımıdır? bence gerçekleri acılaştıran biziz..Biraz önce aldatılmaya bişliler yazdım ondan örnek verimm..Aldatıldın uzun bi zaman sonra ögrendin cok acı cekiorum cok değersizmisim modundan cıkın bence aldatan o demekki içinde varmıs demekki herkesin onu kandırabilceği gibi safmıs yazık diin geçin..ölümm evet üzülürüz birini kaybettiğimizde ama bigün aynı yerde yeniden olcass bunuda unutmayalımm..vs. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |