![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "igrenç erkek esprileri ve konuşmaları" başlıklı konu görüntüleniyor, "igrenç erkek esprileri ve konuşmaları -- baba geçen bi hatun denk getirdim, inan sabaha kadar 8 posta kaydım kudurdu karı hahahaaa sen hayvansın diyom !! -- ha !!? nasıl koyduk ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | igrenç erkek esprileri ve konuşmaları igrenç erkek esprileri ve konuşmaları -- baba geçen bi hatun denk getirdim, inan sabaha kadar 8 posta kaydım kudurdu karı hahahaaa sen hayvansın diyom !! -- ha !!? nasıl koyduk bu hafta size deplasmanda hemde heheheee --hakeme dua edin olum siz. --lan ne hakemi, biz sizin takımı 5 kişi olsak yine yeneriz. --hass... kro1-lan o cocuk gecen gun dayak yemis gittim beyoğlunda bide ben dovdum ....na koyam azını burnunu kırdım bidaha gorsem bidaha doverim vıdı vıdı... kro2-olum ben hazırlık okudum lise birde kaldım hala lisedeyim yalnız okulun büyükleri bile yani ağırlığımızı bıcaklada girerim silahlada bişey olmaz... kro3-gecen gün yolda yürüyoruz bizim hatunu kesti ¤¤¤¤¤¤¤nın biri noluyoruz birader dedim cocuk tırstı tabi ozur diledi sonra bi tokat çaktım felegini sasırdı herif olm senin ki kaç santim? -ben ne zamandır ölçmüyorm. -geçen ölçtüm benim ki 17. -benim ki de o kadar bişeydir. -ama benim ki fazla kalın değil. -olm asıl önemli olanı kalın olması lan. iki santim kısa olsun kalın olsun. -iki 70liğin üstüne iki daha içtik, sabaha kadar leğeni doldurmuşum.kalktım sabah şunu bi dökeyim derken leğen elimden kaymasın mı? halı bombok oldu ¤¤. -bögheehg!! yav haci burdan acayip hatun kaldiririz - alo - nasıldım - !?!.. alouu selam pakize -selam +dün gece için teşekkür etmek istedim -neden? +harikaydı -bi ...ktir git -efendim -merhaba canım -aaa sen miydin?ne var ne istiyosun? -şey diicektim ben. -üff hadi hemen söyle birsürü işim var. -.... nasıl becerdim ama seni ehü ehü -pis domuz -alo -kimsiniz? -asıl sen kimsin kardeşim? -ben dün verengül'ü kendi evinde duvardan duvara halı yapan kişiyim hi hi. di mi kııızzz? -yaa, öyle mii? -uf ya verengül fazla uzatma çok yazacak. bu akşam yine geliyim mi? -ben verengül değilim -kimsin peki sen? -annesi. ama sen yine de gel, gelmezsen babasıyla 3 abisi sana gelecekler canım -sıçtık?? peki sen benim kim olduğumu biliyor musun? -kimsin lan sen? -oh be yırttık o zaman. * -aloo.. -efendim kimsiniz? -ben lan...duhan... -derdin ne benle psikopatmısın? -yok be..ne işim olur senle.. -bi kaç kere yapabilirmiyim diye deneyecektim.. -ne? -işte kaç kere verme kapasiten var diye bakıyodum.. -oha.. -işte tetrar yapalım mı? -haaa...tabi olur ne demek?civat kalk üstümden bi dur ya telefondayım..adın neydi ya?herneyse bir saat sona gel şimdi meşgulum..tamam mı? !!??tabii...ii... __________________
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: züperrrrr ya bencede hepsi iğrenç ve de rezilllll
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: züperrrrr ya
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: igrenç erkek esprileri ve konuşmaları erkekler çok iğrençler yaaa nasıl muhabbet bu |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: igrenç erkek esprileri ve konuşmaları Hakikaten iğrenç o yüzden hepsini okumadım...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |