![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben su sıralar Özlem Tekin'in Aşk Herşeyi Affeder mi? şarkısını söylüorum herhalde mikrofon olsada onu sölerim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı ben su sıralar Özlem Tekin'in Aşk Herşeyi Affeder mi? şarkısını söylüorum herhalde mikrofon olsada onu sölerim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı Bana mikrofonu verirlerse ne isterlerse söylerim malum sesim güzel olduğu için:) Rober hatemonun şarkısı beyaz ve seni söyledim bugün mesela?:):) |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı valla ben şu aralar Demet Akalın'dan esmer yarim sölerimm ama şarkı güzel ondan sebep.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı İlk söyleyeceğim şarkı "my immortal" :smile: olurdu.Sonra çıkışı 'The river flows frozen' la tamamlardım.Önemli olan ses hepsini söyleye biliyorum nasıl olsa:smile:.Daha doğrusu mikrofonu elime verseler 4 saat susmam.:smile: |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı valla sesim güzel olsa mikrofona falan bakmam her gittiğim ortamda atarım kendimi sahneye başlarım söylemeye.ilk olarak "at kadehi elinden"olurdu.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı Benim ilk söylemek istediğim şarkı Ankaralı Namık dan arkadaşlar SEN ELLERE GELİN Mİ OLDUN ?
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı su sıralar söliceğim sarkı Shakira "Underneath Your Clothes" olurdu.. Konu sheytan tarafından (08-01-2008 Saat 08:42 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Eline mikrofonu alıpta en çok söylemek istediğin şarkı şu dağlarda kar olsaydım.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |