![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "önceki yaşamınızda kimdiniz? nerede başarısız oldunuz? ve neden şimdiki yaşamınıza gönderildiniz? çok değişik ama eğlenceli deneyin görün bizzat denedim önceden amerikadaymışım..:biggrin: İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? önceki yaşamınızda kimdiniz? nerede başarısız oldunuz? ve neden şimdiki yaşamınıza gönderildiniz? çok değişik ama eğlenceli deneyin görün bizzat denedim önceden amerikadaymışım..:biggrin: İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? hadi ya bende 1300 lü yıllarda orta anadoluda yaşamışım zehir tüccarlığı yapıyormuşum :) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? ben bahtsızım ya... lale devrinin bitimine doğru doğmuşum... zamanım geçmiş...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? 1150 civarında Kuzey Hindistanda doğmuşum,dansçı,şarkıcı ,aktörmüşüm. Bir bilim adamı kafasına sahipmişim,sürekli araştırmalar yaparmışım,herkes bana bilgimden dolayı saygı gösterirmiş. ben neymişim yahuu ben geri dönüyorum arkadaşlar 1150 yılına:)))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 228 ![]() ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? Arktika !!!! Kız !!!! Dramadist ???? Bu kim beaaaa |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? roma ve atina............ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? Sanırsam ki amerika....... |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? ibn sina'yla bulgaristanda yaşıyormuşum vay be..güzel olurdu |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Eskişehir Merkez
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? önceki cinsiyetim kızmış :):):) yeni zellanda da tefeci hakim yada bankermiişm :) |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: önceki hayatınızda nerede yaşıyordunuz? Erkek İspanya 700 Civarı Kazıcı veya müteahhit Asi tip.Her ortamda-politika,iş,din,ev idaresi-değişiklik için ilham olurdunuz.Lider olabilirdiniz. Dersiniz:Tevazuyu ve spiritüel ilkelere inanmayı öğrenmek.Yüce Mantık'a inanmalısınız |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |