![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aslında hiç iyi birşey değil ama" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatınızda yapmış olduğunuz ispiyonculuklar var mı? İyi bişe değil ama bunların komik olanlarında vardır. Eğer varsa böyle sonucunda pişman olduğunuz ve ya iyiki yapmışım dediğiniz, bizlerle paylaşır mısınız? Ve sonucunda ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında hiç iyi birşey değil ama Hayatınızda yapmış olduğunuz ispiyonculuklar var mı? İyi bişe değil ama bunların komik olanlarında vardır. Eğer varsa böyle sonucunda pişman olduğunuz ve ya iyiki yapmışım dediğiniz, bizlerle paylaşır mısınız? Ve sonucunda neler oldu??
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: aslında hiç iyi birşey değil ama evet var amam kötü amaclı degil karşıdaki kişinin iyligi için yapmısımdır |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: aslında hiç iyi birşey değil ama ewet lisedeyken okuldaki ingilizce stajer hocann bi arkadaşı kaşırken:)) vidyosunu çekip müdüre vermiştik hiç pişman diilim yine olsa yine yaparım:))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |