![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Yalan YakalarsanıZ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Herhangi birinin arkadaşınızın kardeşinizin sevgilinizin ya da başka biri herhangi birinin size söylemiş olduğu bir yalanı sonradan yakaladınız ne yaparsınız ne tepki verirdiniz???? Ben olsam bildiğimi belli etmezdim ama yeri ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalan YakalarsanıZ Herhangi birinin arkadaşınızın kardeşinizin sevgilinizin ya da başka biri herhangi birinin size söylemiş olduğu bir yalanı sonradan yakaladınız ne yaparsınız ne tepki verirdiniz???? Ben olsam bildiğimi belli etmezdim ama yeri geldiğinde çok kötü bir biçimde bunu yüzüne vururdum ama mutlaka bunu yapardım.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ konuya bağlı eğer ciddi boyutta ise ve benim hayatımı etkiliyecekse mutlaka cezalandırırım
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #3 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ eğer hazmedemeyeceğim bi yalansa kardeşim bile olsa silerim gerçi bi de mantık açısından bakınca anneniz,babanız,kardeşiniz sizinle beraberdir dogdugunuzdan beri o yüsden kisiliginizi bilip yalan sölemezler söleselerde sizi üzmemek icindir yanii demek oluoki arkadasım ve sevgilim her kimse silerim ama kardeşim,ailem hariç.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ ben bişe yapmazbirincisini cahiligine verip sesimicıkarmazdım ve 2kinciyi yapmaması içde onu takip ederdim ve aynı şeyleri tekralar işe sununu o yazmış olur |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ Yalan söyleyen bana değil kendine yalan söylemiş olur. Ve yalan söyleyen insanı gözünden anlarım. Hiç yanılmadım şimdiye kadar. Gözler yalan söylemez diye boşuna dememişler. Yanlız bir istisna var bazen gözleriyle de o kadar iyi oynayanlar var ki! Aslında bazen yalan söylediğini bile bile lades diyor insan .
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #6 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ Ben şunu düşünürüm acaba bana yalan söyletecek kadar nasıl bir davranışta bulundum diye düşünür kendimi eleştiririm..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ soyledigim yalanlara sayar,yalanirdim(yalanlanirdim)....:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9446 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yalan YakalarsanıZ Alıntı:
O dostunuzu tekrar kazanmak, ve o hatasından vaz geçip, kendisininin gelip size yalan söylediğini ve pişman olduğuna dair, olgunluğa ermesine yardıncı olmak lazım. derim.... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |