![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu dünyadaki en cok sevdiginiz kişi ama harbi cvp bekliyorum iyi formlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru bu dünyadaki en cok sevdiginiz kişi ama harbi cvp bekliyorum iyi formlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 80 Rep: 7681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru Benim bu dünyada en çok sevdiğim insan ATA ÖZTÜRK'tür. hem çok iyi bir radyocu hemde çok iyi bir insandır Ata. kendisinide şahsen de tanıdığım ve benim için sadece bir radyocu değil. İletişimiminde çok iyidir, ve de ATA ÖZTÜRK en çok sevdiğim insandır. Konu onairci tarafından (18-05-2007 Saat 01:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru Yine ayırım yapamam diycem ama madem biri annem annem canım benim:) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru şu anda hayatta değer verdiğim tek şey erkek arkadaşım denizz. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru selam ben encok oglumu seviyorummm ya kıyamam ona ... çünkü onun cok buyuk bı özelliği var ayagının dızının hemen altında arapça ALLAH yazıyorrr benım oglusumunnn.. yawrum seni cok seviyorumm.. nurlu emanetım benım |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5850 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru wsvg54 ALLAH bağışlasın yavrunuzu.ben en çok annemi seviyorum sanıyorumki kimsenin sevgisi anne sevgisinin yerını alamaz. |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru mrs.x.ray tşk ederım.. amin .rabbim cümle evlatları annelerıne bagıslasın.allah acılarını göstermesın.. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru tabiki eşim kenan onunla herşeyi paylaşıyoruz ve çok mutluyuz |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: size bi soru size sacma gelel bilir ama bence cok güzel bi soru allah kimseye evlat acısı göstermesin ben ilemi çoooooooooook seviyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |