FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

aşkkk........

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkkk........" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar sizce AŞK ne demek.kısa bir cümleyle açıklar mısınız..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-05-2007, 04:01 PM   #1
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor
aşkkk........

arkadaşlar sizce AŞK ne demek.kısa bir cümleyle açıklar mısınız

Konu mrs.x.ray tarafından (16-05-2007 Saat 04:03 PM ) değiştirilmiştir..
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 16-05-2007, 04:07 PM   #2
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
Cevap: aşkkk........

Kız çokmu kısa olsun peki?
Ayakların yerden kesildiği vakit aşıksın demektir.
Kalbinin attığı her vakit,onu düşündüğün ve mutlu olduğun ve hiç hesapsız sevdiğin zaman işte aşk bu demek oluyo bence...
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 16-05-2007, 06:37 PM   #3
Kısıtlanmıs Uye
Işık var yada yok farketmez.Gözlerini güneşim seçtim...

çitlembik kıymetli bir taşçitlembik kıymetli bir taşçitlembik kıymetli bir taşçitlembik kıymetli bir taş

Nasıl söylesem bilemiyorum ve nasıl anlatsam ne ile,
Bu öyle bir duygu ki; gelmez kaleme dile...
Alt 17-05-2007, 10:00 PM   #4
Yeni Uye

BY_FELAKET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BY_FELAKET can only hope to improve

aşk bende cok aptalca bişe yanı insanlar kendi kendini kandırır yanı aşk diye bişe yoktur:paradisiaco::paradisiaco::paradisiaco:
BY_FELAKET isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-05-2007, 11:35 AM   #5
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

aşk sevmek değil yalan yalan dolan herşey yalan yalan dolan..aşk biraz palavradır birazda aşna fişna birazda yalandandır sevmek birisini ömür boyu...Manga
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-05-2007, 09:17 PM   #6
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Bence bu konuya çoğunlukla aşkı yaşamayan insanlar katılmış sanırım, Çilembik ve Gülüm hariç.
Eğer bunu yaşayan ve anlatamayan insanlar varsa aşkta vardır.
Bence AŞK tamamen kutsal birşey anlatılamaz yaşanması lazım yaşamayan da tabikide inanmaz.
Bence aşkı hak eden yaşar..
Ama ben aşka inanmayan insanlara sadece şunu söylerim İNŞALLAH birgün AŞIK olurlar..
Alt 18-05-2007, 11:10 PM   #7
Yeni Uye

BY_FELAKET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BY_FELAKET can only hope to improve

ben aşıkl oldumda noldu her seferinde beni yarı yolda bıraktı onairci ben senden iyi bilirim aşkı ben tam 4 sene aşk yaşadım amam noldu 1 cırpıda yalan oldu

Konu BY_FELAKET tarafından (31-08-2007 Saat 12:03 PM ) değiştirilmiştir..
BY_FELAKET isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-05-2007, 03:00 PM   #8
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Alıntı:
BY_FELAKET´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aşk bende cok aptalca bişe yanı insanlar kendi kendini kandırır yanı aşk diye bişe yoktur:paradisiaco::paradisiaco::paradisiaco:
Bu mesajından ötürü yazdığım sözlere verdiğin cevap biraz saçma oldu. Madem aşkı çok iyi biliyorsun ve de 4 sene yaşadın o zaman BY_FELAKET neden ilk mesajında böyle yazıyor???
Alt 19-05-2007, 06:06 PM   #9
Yeni Kayıt

aslıhayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BİR GÜN AĞLARSAN HEP YANINDA OLMAK İSTERİM ÇÜNKÜ......MENDİL SATIYOMDA 1 ALANA 1 BEDAVA.....

aslıhayal is on a distinguished road
aslıhayal - MSN üzeri Mesaj gönder
BENCE AŞK

AŞK OKYANUS GİBİDİR
EĞER YÜZMEYİ ÖĞRENDİYSEN KIYIDASIN
EĞER ÖĞRENMEDİYSEN KIYIYI GÖRMEDEN BOĞULURSUN...

AŞK HİSSETMEKTİR
AŞK İNANAKTIR
AŞK DÜŞÜNMEKTİR
AŞK TUTKUDUR
AŞK HAYATTIR
AŞK GÜVENMEKTİR
AŞK İKİ BENDENİN BİR KALPTE YAŞAMASIDIR...:
aslıhayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-05-2007, 05:59 PM   #10
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

peki bir soru daha sorabilirmiyim?aşk ne zaman aşktır?yani karşılıksız sevince mi,karşılıklı olunca mı,kavuşamayınca mı......................????
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:52 PM .