![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkkk........" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar sizce AŞK ne demek.kısa bir cümleyle açıklar mısınız..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşkkk........ arkadaşlar sizce AŞK ne demek.kısa bir cümleyle açıklar mısınız ![]() Konu mrs.x.ray tarafından (16-05-2007 Saat 04:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Kız çokmu kısa olsun peki? Ayakların yerden kesildiği vakit aşıksın demektir. Kalbinin attığı her vakit,onu düşündüğün ve mutlu olduğun ve hiç hesapsız sevdiğin zaman işte aşk bu demek oluyo bence... |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Nasıl söylesem bilemiyorum ve nasıl anlatsam ne ile, Bu öyle bir duygu ki; gelmez kaleme dile...
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: aşkkk........ aşk bende cok aptalca bişe yanı insanlar kendi kendini kandırır yanı aşk diye bişe yoktur:paradisiaco::paradisiaco::paradisiaco: |
| | |
| | #5 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: aşkkk........ aşk sevmek değil yalan yalan dolan herşey yalan yalan dolan..aşk biraz palavradır birazda aşna fişna birazda yalandandır sevmek birisini ömür boyu...Manga |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Bence bu konuya çoğunlukla aşkı yaşamayan insanlar katılmış sanırım, Çilembik ve Gülüm hariç. Eğer bunu yaşayan ve anlatamayan insanlar varsa aşkta vardır. Bence AŞK tamamen kutsal birşey anlatılamaz yaşanması lazım yaşamayan da tabikide inanmaz. Bence aşkı hak eden yaşar.. Ama ben aşka inanmayan insanlara sadece şunu söylerim İNŞALLAH birgün AŞIK olurlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: aşkkk........ ben aşıkl oldumda noldu her seferinde beni yarı yolda bıraktı onairci ben senden iyi bilirim aşkı ben tam 4 sene aşk yaşadım amam noldu 1 cırpıda yalan oldu ![]() Konu BY_FELAKET tarafından (31-08-2007 Saat 12:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Bu mesajından ötürü yazdığım sözlere verdiğin cevap biraz saçma oldu. Madem aşkı çok iyi biliyorsun ve de 4 sene yaşadın o zaman BY_FELAKET neden ilk mesajında böyle yazıyor???
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | BENCE AŞK AŞK OKYANUS GİBİDİR EĞER YÜZMEYİ ÖĞRENDİYSEN KIYIDASIN EĞER ÖĞRENMEDİYSEN KIYIYI GÖRMEDEN BOĞULURSUN... ![]() AŞK HİSSETMEKTİR ![]() AŞK İNANAKTIR ![]() AŞK DÜŞÜNMEKTİR ![]() AŞK TUTKUDUR ![]() AŞK HAYATTIR ![]() AŞK GÜVENMEKTİR ![]() AŞK İKİ BENDENİN BİR KALPTE YAŞAMASIDIR... : |
| | |
| | #10 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ peki bir soru daha sorabilirmiyim?aşk ne zaman aşktır?yani karşılıksız sevince mi,karşılıklı olunca mı,kavuşamayınca mı......................???? |
| | |
| | |