![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkkk........" başlıklı konu görüntüleniyor, "bence karşılıksız sevince aşk dır.aşk diyince aklımıza hep acılar ve terkedilmişlikler gelir.zaten bi birliktelikte aşk yoktur sevgi ve bağımlılık vardır..aşk çok güzel bir duygu herkesin yaşaması lazım tabiki insanın canını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ bence karşılıksız sevince aşk dır.aşk diyince aklımıza hep acılar ve terkedilmişlikler gelir.zaten bi birliktelikte aşk yoktur sevgi ve bağımlılık vardır..aşk çok güzel bir duygu herkesin yaşaması lazım tabiki insanın canını veresi gelir boşuna olduğunu bilse bile... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Alıntı:
| |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Rep Gücü: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ bazen gözlerimi kapattığımda senin söylediklerin aklıma geliyor ve hayallerim ama niyeyse gözlerimi açınca yok oluyor.her güzel şey gibi.herhalde ben deprosyana girdim.... |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ aşk öldü bitti kül oldu. bayanların hepsi aynı kendilerine verilen değeri bilmiyorlar. herşey çok kolay çocuk oyuncağı geliyor kendilerine. herşeyde olduğu gibi aşktada mantıklarıyla hareket ediyorlar. kabul edin erkekler göstermeseler bile bir bayandan oldukça fazla duygusal.. |
| | |
| | #25 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ hayır tabiki.erkeklerın bayanlardan daha duygusal olduğu düşünülemez.bence bayanlar erkeklerden daha çok seviyor... |
| | |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum. dışardan öyle görünüyor. erkekler daha duygusal.. |
| | |
| | #27 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Bence ne bayanlar erkeklerden daha çok sever ne de erkekler bayanlara oranla daha duygusaldır, bunlar tamamen saçmalık! Aşk bence iki kişi arasında yaşanır, tek taraflı sevgidende aşk olmaz. İki tarafta birbirini gerçekten severse ve sevgilerini yaşatabilirlerse aşk olur.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #28 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ AŞK kişiye göre değişir. iki sevgilinin birbirine aşkı annenin bebeğine aşkı araba tutkununun arabalara olan aşkı ama aşk kutsaldır aşkın sevginin kıymetini bilelim, aşk mutluluktur. aşk sarhoş olmaktır AŞK AŞK AŞK AŞK |
| | |
| | #29 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: aşkkk........ aşk bir tutkudur iç iç kudur..:biggrin::biggrin: ask bir kısının bir kısıye vurulmasıdır.aşık olmasıdır..:smile: KARA SEVDA die birbirlerine deliler gibi aşıklara denir.:wink: |
| | |
| | #30 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ [quote=günışığı;42315]aşk bir tutkudur iç iç kudur..:biggrin::biggrin: CNM BEN BU LAFI AŞK BİR SUDUR İÇ İÇ KUDUR DİYE BİLİYOM:biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |