![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "aşkkk........" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: mrs.x.ray ´isimli üyeden Alıntı peki bir soru daha sorabilirmiyim?aşk ne zaman aşktır?yani karşılıksız sevince mi,karşılıklı olunca mı,kavuşamayınca mı......................???? Gerçek aşk karşılıklıdır mrs.x.ray canım. Hiç hesapsız,sorgusuz,sualsizdir. Çünkü aşk paylaşmaktır özünde...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: aşkkk........ çok çok çok özür dileyerek aşk bir ...tur sifonu çek kurtul:))))))))))))) |
| | |
| | #14 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Alıntı:
Ama hissedilebilen,özümsenen duyguları bu şekilde kirletemessin. Sen bi zahmet kedin için çek şifonu. Konu Gülüm tarafından (26-05-2007 Saat 05:38 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Aşk yukardaki arkadaşların karşılıklı kutuplaştıkları gibi birşeydir. Birileri o anda yaşıyosa aşkı ayakları yerden kesilmiştir. Ona göre ai,şk hayattır ve her şeydir. Orta sürelerde aşkını yaşayanlar için nostalji, kaybedenler için acı ve olmayan acıtan bişeydir. Bence ve yersennnnn.. |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: aşkkk........ GERCEKTEN SEVİP SEVİLDİĞİN ZAMAN AŞK AŞKTIR DEGER VERDİĞİNDE DEĞERLİ OLDUĞUNDA AŞK AŞKTIR BENCE EN GÜZELİ AŞK İKİ KİŞİLİKTİR VE BUDA AŞKTIR.... |
| | |
| | #17 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ NE SENİ UNUTACAK GİBİ BİR ÇABA VAR İÇİMDE, NEDE AŞKIMI KÖRÜKLEYEN BİR RÜZGAR. NE SENİ GÖRMEDEN DURABİLECEK KADAR GÜÇLÜYÜM, NEDE GÖRMEYE DAYANACAK KALBİM VAR... Bence aşk asıl budur.
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ Cümle ile değil ama bana göre yazılmış güzel bir şiirle katılmak istiyorum müsadenizle; güzel bir paylaşım başlattınız teşekkürler. Aşktan Yana Söz Duyunca Ben Hep Seni Düşünürüm Uçsuz Hayaller Boyunca Ben Hep Seni Düşünürüm Yıldızlar Kayar Yüceden Renkler Sıyrılır Geceden Yüreğim Sızlar İnceden Ben Hep Seni Düşünürüm Aklın Ucu Değer Hiçe Yol Ararım İçten İçe Kainat Uyur Sessizce Ben Hep Seni Düşünürüm Korkunun Bittiği Yerde Haz Duyarım İnce İnce Bir Mezar Görsem Bir Yerde Ben Hep Seni Düşünürüm Gerisi var.. Yazarı A. Karakoç |
| | |
| | #19 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ arkadaşlar ilk önceleri aşk herşeymiş gibi geliyor insana, sanki dünya aşk üzerine kurulduğunu sanıyorsunuz.. ama üzülerek söylemeliyim ki aşk hiç birşey aşk yalan aşktan nefret ediyorum ağlamak istiyorummmm yaaaaaaaaaa.. |
| | |
| | #20 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: aşkkk........ ne kadar da acı verse aşk yine de güzeldir ya değil mi:) aşk kelimesi bile insanın tebessüm etmesini sağlıyo bu bile yeter. |
| | |
| | |